Gülay’dan müzik ziyafeti

Gülay’dan müzik ziyafeti
Ünlü sanatçı Gülay Sezer, Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde verdiği konserde Küçükçekmeceli hayranlarıyla bir araya geldi.

Küçükçekmece Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen konsere Küçükçekmeceliler yoğun ilgi gösterdi. “İstanbul Ağlıyor, Cesaretin Var Mı Aşka, Ellerini Çekip Benden” gibi sevilen şarkı ve türkülere getirdiği farklı yorumla kulakların pasını silen ve hafızalara kazınan sanatçı, müzikseverlere unutulmaz bir konser akşamı yaşattı.

Rumeli türküleri söyledi

Pop müzik ve halk müziği dalında birçok parçayı 6 kişilik orkestrası eşliğinde seslendiren sanatçıyı Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay da izledi. Konserde coşku dolu sahne performansıyla dikkat çeken Gülay, katılımcıları hem oynattı, hem de duygusal anlar yaşattı.

Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde ilk kez konser verdiğini söyleyen ve bu yüzden heyecanlı olduğunu ifade eden sanatçıya konser sonunda Başkan Aziz Yeniay günün anısına çiçek hediye etti.

‘Ben bir göçmen kızıyım’ diyerek, repertuarında Rumeli türkülerine de yer veren sanatçı, konserini ‘Ramizem’ adlı Balkan türküsü ile tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.