Güz sanat kursları başlıyor

Güz sanat kursları başlıyor
İlçe halkına her mevsimi sanat dolu yaşatan Beylikdüzü Belediyesi, şimdi de Güz Sanat Kursları’nı faaliyete geçiriyor. Birçok branşın bulunduğu kurslar için meraklıları 7-30 Eylül tarihleri arasında Beylikdüzü Kültür Merkezi ve Kavaklı Kurs Merkezi’nden k
Beylikdüzü Belediyesi Güz Sanat Kursları başlıyor. Her anı sanat dolu yaşamaya özen gösteren ve çeşitli sanat dallarını sıklıkla ilçede ağırlayan Beylikdüzü Belediyesi, birçok branştaki kursları sanatseverlerle buluşturuyor. Kurslar 1 Ekim 2015 tarihinde başlıyor.

Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde yetişkinler için Türk Halk Müziği Koro, Türk Sanat Müziği Koro, bağlama, şan, diksiyon, flüt, ritm-perküsyon, bateri, hat kaligrafi, ahşap dağlama, rölyef, halk oyunları, resim, tiyatro, 2001-2008 arası doğumlu çocuk grubu için ise resim, drama, keman, gitar, piyano, ritm-perküsyon, bağlama, bateri, halk oyunları kursları bulunuyor. Kavaklı Kurs Merkezi’nde ise bağlama, resim, Arapça, hat, ney, kaligrafi, diksiyon, ebru çocuk grubu için ise, piyano, keman, gitar, resim, bağlama branşları bulunmakta. 


Kurslarda yeteneklerini ortaya çıkarmak isteyen vatandaşlar Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’ne 0212-866-70-00 Kavaklı Kurs Merkezi’ne 0212-876-99-12-13 numaralı hatlar üzerinden ulaşıp bilgi alabilir, merkezlere gidip 1 adet fotoğraf ve kimlik fotokopisi ile kayıt yaptırabilirler. 7-30 Eylül 2015 tarihleri arasında yapılacak kayıtlar, hafta içi 09.00-12.00 saat aralığında gerçekleştirilecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.