Halkın yüzü biraz gülsün

Halkın yüzü biraz gülsün
Seçim Karikatürleri Sergisi'nin açılışında konuşan Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, " Bu serginin; sorunlardan, sıkıntılardan bunalan halkımızın yüzünü biraz olsun güldürebileceğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı
Bakırköy Belediyesi Münir Özkul Kültür Merkezi Ergin Gülen Mizah Müzesi, “Seçim Karikatürleri Sergisi” ile farklı bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Seçim Karikatürleri Sergisi; Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, karikatüristler ve sanatseverlerin katılımıyla açıldı.

600'den fazla etkinlik

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu açılış sırasında yaptığı konuşmada, "Bakırköy Belediyesi olarak kültür merkezlerimizde her yıl 600’den fazla sanatın her dalındaki etkinliklere ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bugün de geçtiğimiz yıl belediyeler tarafından açılan ilk mizah müzesi olma özelliğini taşıyan Bakırköy Belediyesi Ergin Gülen Mizah Müzesi’nde değerli sanatçımız Ergin Gülen’in koleksiyonundan oluşan seçim karikatürleri sergisinin açılışını gerçekleştiriyoruz. Bu serginin; sorunlardan, sıkıntılardan bunalan halkımızın yüzünü biraz olsun güldürebileceğini düşünüyorum" dedi.

6 Nisan'a kadar açık

Sergide; yerli ve yabancı sanatçıların orijinal ve kopya eserleri yer aldığını belirten Mizah Müzesi’nin kurucusu ve sergiyi hazırlayan Ergin Gülen de “Seçimler ülkemizde ve dünyada propaganda süreci ve sonuç olarak çok komik durumları barındırıyor. Ülkemiz de bu komik sahnelerden biri. Sergiyle bu duruma dikkat çekmek istedik” bilgisini verdi. Sergi; 6 Nisan Pazar gününe kadar açık kalacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.