İLHAN ŞEŞEN İLE DUYGULAR YÜKSELDİ

İLHAN ŞEŞEN İLE DUYGULAR YÜKSELDİ
Türk Müziği’nin en köklü isimlerinden İlhan Şeşen, Beylikdüzü’nde hayranlarıyla buluştu. Sevilen parçalarını ilçe halkı için seslendiren Şeşen, Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde harika bir konser verdi.

Sanatçı İlhan Şeşen, Beylikdüzü halkını müziğe doyurdu. Beylikdüzü Belediyesi, kültür ve sanat adına gerçekleştirdiği nitelikli etkinliklerine muhteşem bir konser daha ekledi.

Müziğin duayenlerinden İlhan Şeşen Beylikdüzü Kültür Merkezi’ne verdiği konserine “Bana Esmeyi Anlat” parçası ile duygusal bir giriş yaptı.  Konser boyunca vatandaşlar, Şeşen’e eşlik etti. Zaman zaman esprili tavırlarıyla seyirciyi güldüren sanatçı müziğin yanında eğlence de sundu.

 Seyirci İle Birlikte Söyledi

 Seyircilerine latife yapmayı sürdüren Sanatçı İlhan Şeşen, “Eller Eller Eller Gibiyim” şarkısıyla konserdeki tempoyu yükseltmeye başladı. Sanatçı, “Son Zamanlar Yaptıklarıma Bakma No’lursun, Sana Göre Aşk Laftan İbaret, Ankara’dan Abim Gelmiş, Sarı Laleler” parçalarını ise konukların alkışları eşliğinde söyledi.

Keyifli devam eden konserde Şeşen, “Çok yüksek ses çıkaranlar aşıklardır, bakalım kim en çok aşık, hep birlikte söyleyelim” dediği “Sensiz Olmaz” şarkısını seyirciyle birlikte seslendirdi, seyircilerden gelen istek parçalara da yer verdi. “Sen Benim Şarkılarımsın”ı 6 bin 716. kez söylediğini belirten Şeşen, Beylikdüzü Kültür Merkezi’ndeki performansı ile duyguları kabarttı.

 Hülya Avşar ile Anısını Paylaştı

 Hülya Avşar ile ilgili bir anısını da paylaşan İlhan Şeşen, biraz manidar ve esprili bir ifadeyle, “41. Yılımı kutladığım bir konser vermiştim. Hülya Avşar’ı da konuk sanatçı olarak çağırdım. ‘Şeref duyarım’ dedi.

Konsere üç gün kala menajerinden bir mesaj geldi ve önemli bir sebeple katılamayacağını belirtti. Ben de memnun oldum cevabını verdim” diye konuşması salondakileri güldürdü. “Şimdi Hülya Avşar’a verdiğim ‘Elimi Sallasam Ellisi’ adlı parçayı sizler için seslendireceğim” diyen Şeşen, sanatseverlere keyifli dakikalar yaşattı.

 İlhan Şeşen, Beylikdüzü Belediyesi’ne ve müzik ekibi Korcan Ulusoy, Burcu Bal, Saadettin Ademoğlu, Fuat Şeşen’e teşekkür etti. Sahnesi için yoğun alkış alan İlhan Şeşen’i tebrik etmek için sahneye çıkan Beylikdüzü Belediyesi Başkan Danışmanı ve Kültür-Sanat Koordinatörü Erhan Bayladı, “Sanki üzerine müzik giydirilmiş bir kişilik” dediği sanatçıya çiçek takdim etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.