KADIKÖY 6. KİTAP GÜNLERİ SONA ERDİ

KADIKÖY 6. KİTAP GÜNLERİ SONA ERDİ
HABERDAR köşe yazarı Ayşegül Toker’in de yer aldığı, pek çok ünlü yazar ve şairin de kitaplarını imzaladıkları ve çeşitli seminerlerin de düzenlendiği, Kadıköy belediyesinin her yıl düzenlediği kitap etkinliği bu Pazar sona erdi.

Hafta sonunda yoğun ilgi gören Caddebostan Kültür Merkezindeki etkinlikte dar alanda kitapla buluşan okuyuculara mekan yetersiz geldi. Yayıncıların ve sanatçıların yerleşmekte zorlandığı alana akın akın okuyucunun hücum etmesi, eserleriyle okuyucuyu buluşturmaya çalışan yazarları ve şairleri mutlu etti.

Okumanın, aydınlık ve çağdaş bir toplum olmanın adımlarından biri olduğunu bilen, kitap sever herkes bu soğuk kış günlerinde, güzel bir etkinliğin içinde yer alarak, ünlü sanatçılar ve eserleriyle  tanışma fırsatı buldular.

İlginin beklenenin üzerinde bir yoğunlukta olduğunu gören sanatçılar ve sanatseverler bu tür organizasyonların her semtin belediyesi tarafından düzenlenmesi gerektiği konusunda hemfikir oldular. Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk’ün başlattığı ve altı yıldır sürdürdüğü kitap günlerinin her semt belediyesince de gerçekleştirilmesi , kitaba olan ilgi ve sevginin arttırılması, yazanlarla okuyanları buluşturacak etkinliklerin gerçekleştirilmesi dilekleriyle, bir sonraki kitap etkinliğine kadar okurlara veda edildi. 



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.