Kadıköy'de kitap dolu günler

Kadıköy'de kitap dolu günler
Kadıköylüleri, “kitap ve yazarıyla” buluşturacak olan Kadıköy Belediyesi Kitap Günleri başlıyor.

HABERDAR KÖŞE YAZARI AYŞEGÜL TOKER OKURLARIYLA BULUŞUYOR... 6. KADIKÖY KİTAP GÜNLERİNE TÜM DOSTLARINI DAVET EDEN AYŞEGÜL TOKER DAVETE ŞU NOTUDA DÜŞTÜ: 'Kadıköy 6. kitap günleri başladı. Cumartesi- pazar herkesi saat 12.00- 19.00 arası caddebostan kültür merkezine bekliyoruz. GSSD standına da uğrarsanız seviniriz. Kitap dolu, aydınlık yarınlara ulaşmak dileğiyle...'

Kadıköylüleri, “kitap ve yazarıyla” buluşturacak olan Kadıköy Belediyesi Kitap Günleri başlıyor. Bu yıl 6.sı düzenlenecek olan Kadıköy Belediyesi Kitap Günleri, 1

3-14-15-16 Aralık’ta, Caddebostan Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Sümerolog Yazar Muazzez İlmiye ÇIĞ’ın onur konuğu olduğu Kadıköy Kitap Günleri’nin açılışı 13 Ekim Perşembe günü saat 18.00’de Türkiye Yayıncılar Birliği Başkanı Metin Celal Zeynioğlu ile Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk’ün açılış konuşmasıyla başlayacak.

78 Yayınevi’nin katıldığı Kitap Günleri’nde aralarında Ahmet Ümit, Uğur Dündar, Mustafa Mutlu, Nedim Şener, Haluk Şahin, Erdal Sarızeybek, Ümit Zileli, İhsan Eliaçık, Emre Kongar, Merdan Yanardağ, Cüneyt Ülsever, Bedri Baykam, Enver Aysever, Fatih Portakal, Mine Kırıkkanat, Arife Kalander, Onur Öymen, Zekeriya Beyaz, Nur İçözü, Erdil Yaşaroğlu gibi edebiyat, siyaset ve basın dünyasından önemli kişilerinin katıldığı 37 söyleşi ile imza günleri de gerçekleştirilecek. Müzik ve şiir dinletileri ile dia gösterilerinin de yer alacağı kitap günlerinde Ahmet Hamdi Tanpınar’ın ölümünün 50.yılı nedeniyle Ahmet Hamdi Tanpınar’da “Zaman ve Uygarlık Örtüşmesi” adlı bir de etkinlik düzenlenecek.

BALBAY VE ÖZKAN İÇİN DAYANIŞMA

Kitap Günleri’nde halen tutuklu bulunan CHP Milletvekili Gazeteci Mustafa Balbay’ın kitaplarını Cumhuriyet Gazetesi Yazarları ve gazeteci arkadaşları imzalayacak. Ayrıca tutuklu gazeteci Tuncay Özkan’ın kitabını ise kızı Nazlıcan Özkan ile cezaevi arkadaşları Barış Terkoğlu ve Barış Pehlivan imzalayarak, dayanışma örneği sergileyecekler.

Kadıköy Belediyesi’nin, gönüllülerinin desteğiyle gerçekleştirdiği Kadıköy Kitap Günleri’nde yayınevlerinin bağışladığı kitaplar, Türkiye’nin ücra köşelerinde bulunan köy ilkokullarının kütüphanesine bağışlanacak.

16 Aralık Pazar akşamına kadar açık kalacak olan Kadıköy Kitap Günleri’ne giriş ücretsizdir.

TARİH :13-14-15-16 Aralık
AÇILIŞ KOKTEYLİ :13 ARALIK PERŞEMBE SAAT 18.00
YER :KADIKÖY BELEDİYESİ CADDEBOSTAN KÜLTÜR MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.