Karayün Çalıntı Saatler’deydi

Karayün Çalıntı Saatler’deydi
İlk romanı “Gizli Miras” ile okurlarının büyük beğenisini kazanan ve "Dokuz" isimli 2. Kitabıyla raflarda yerini alan Gazeteci - Yazar Ahmet Karayün, kitaplarının tanıtımı için Fethiye'deydi.

Fethiye’nin en iyi radyolarından ‘Radyo Likya’da ki "Serapla Çalıntı Saatler"e konuk olan Karayün, kitaplarını Anadolu da ki okurlarla da buluşturmak istediğini söyledi. Yerel Haber Gazetesi Yazı işleri Müdürü,  Yerel Basın Birliği Derneği ve İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi olan Karayün, yazmanın kendisi için bir yaşam şekli olduğunu belirtti.

İlk kitabı olan "Gizli Miras"ın kitapseverler tarafından beğeniyle karşılanmasının kendisini yüreklendirdiğini vurgulayan Karayün; "Bu ilgi beni bambaşka kitaplar için de harekete geçirdi ve Dokuz'u yazdım. Kitaplarımda hayali kahramanların gerçek duygularını veriyorum. Tamamen yaşamın içinden olaylar ve bir o kadar da masalsı anlar. Dokuz adlı romanımın özgün konusuyla okurları kucaklayacağından şüphem yok. Dokuz, aşkın, evliliğin, ayrılığın, kavuşmanın, küsmenin, barışmanın, fedakârlığın, bitişin, başlangıcın, kaza ve kaderin, hayır ve şerrin kitabıdır” dedi.

Harfler gibi sayılarında insan hayatında önemli olduğuna inandığını kaydeden Ahmet Karayün "Dokuz" sayısının önemine dikkat çekti. İnsanın anne karnında dokuz ayda oluşması gibi dokuz rakamının birçok özellik taşıdığını söyleyen yazar Karayün, romanı okuyanların hayatın insanlara farklı zamanda farklı kapılar açtığını bir kez daha göreceklerini vurguladı. İstanbul'daki kitapseverlerin yanı sıra Anadolu da ki okurların da göz ardı edilmemesi gerektiğini söyleyen Karayün önümüzdeki günlerde Fethiye'liler için söyleşi ve imza günü düzenleyebileceğinin müjdesini verdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.