“KLASİK BEŞ ÇAYI” MÜZİKSEVERLERİ BULUŞTURDU

“KLASİK BEŞ ÇAYI” MÜZİKSEVERLERİ BULUŞTURDU
Beylikdüzü’nde kadın, erkek Yaşam Vadisi’nde “Klasik Beş Çayı” müzikli gösterisinde buluştu. Beylikdüzü Belediyesi’nin bu yıl 3.’sünü düzenlediği Beylikdüzü Klasik Günleri’nde müziğin en güzel hali, ustalardan dinlendi.

Yaşam Vadisi’nden klasik müzik sesleri yükseliyor. Beylikdüzü Belediyesi’nin bu yıl 3.’sünü düzenlediği “Beylikdüzü Klasik Günleri” sanatseverlerin yoğun katılımıyla gerçekleşiyor. Bu yıl ilk kez yapılan gündüz etkinliklerinde müzikli bir gösteri olan “Klasik Beş Çayı” nda herkes, büyük bir dikkatle Mozart, Bethoven, Puccini, Rossini gibi bestecilerin aşina olunan sanat eserlerini dinledi. Piyanist Duygu İnandık’ın piyano tuşlarıyla buluşturduğu besteleri, Genel Sanat Yönetmeni Figen Ayhan Karakelle keyifli mizansenlerle renklendirdi.

Soprano Aslı Kıyıcı ve Bariton Çağdaş Koçak, çeşitli aryalar seslendirdi. Sadece müzikle değil, oyunculuklarıyla da büyük ilgi gören sanatçılar, keyifli bir temsil sergiledi. Gösterinin sonunda Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Gülüzar Bektaş, sanatçılara performansları için teşekkür ederek, çiçek takdiminde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.