KRALFEST 20.YILINI KÜÇÜKÇEKMECE'DE KUTLUYOR

KRALFEST 20.YILINI KÜÇÜKÇEKMECE'DE KUTLUYOR
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Küçükçekmece Belediyesi ve Kral Fm’in ortaklaşa düzenlediği ‘’KRALFEST20.YIL’’konserleri Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde başladı.
 



3 gün boyunca devam edecek olan konserlerin ilk gününde, Rap ve Rock müziğin yıldız isimleri hayranlarıyla buluştu. Avrupa’nın en büyük gösteri merkezinde bu muhteşem konserlere ev sahipliği yaptıkları için şanslı olduklarını söyleyen Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, müzikseverleri festivale davet etti.

‘RAP VE ROCK DİNLEYİCİLERİ BİRARADA’
Rap ve Rock dinleyicilerin bir araya geldiği KralFest konserlerinde Rap kategorisinde sahneye çıkan sanatçılar; Tankurt, Xir Gökdeniz, Sokrat St,No.1, Sancak,  Ados, Joker, Farazi V Kayra, Anıl Piyancı & Grogi, Kamufle, Patron, Ayben, Pit10, Sansar Salvo, Yener Çevik, Fuat Ergin, Ege Çubukçu sahne alırken Rock kategorisinde ise Dörtçarpıdört, Aydilge, Başıbozuk, Keyfekeder, Matmazel, Manevra, Majeste, Umut Kaya, Piiz, Nedim Kuru ve Zeynep Casalini sahne aldı.

‘KOLPA, MANGA VE YÜKSEK SADAKAT’TAN CANLI PERFORMANS’
Rock sevenlerin büyük bir coşkuyla dinlediği konserde canlı performanslarıyla büyük bir ilgi toplayan Kolpa, Manga ve Yüksek Sadakat grupları dinleyicilerine muhteşem bir gece yaşattı.
Hafta sonu devam edecek olan konserlerde; 15 Kasım Cumartesi günü Fantazi, Arabesk, Türk halk müziği ve Türk sanat müziği 16 Kasım Pazar günü ise Pop konserleriyle devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.