KÜÇÜKÇEKMECELİLER MÜZİK VE EĞLENCEYE DOYACAK

KÜÇÜKÇEKMECELİLER MÜZİK VE EĞLENCEYE DOYACAK
Küçükçekmece Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Uluslararası Göl Festivali’nin 6’ncsı 9 Temmuz Cumartesi günü başlıyor. 8 gün sürecek olan festivalde; Ceza, Zara, Mustafa Uğur, Orhan Ölmez, Grup Meşkhane ve İBB Kent Orkestrası sahn
10 ülkeden gelen konuk halk dansları grupları, gösterileriyle Küçükçekmecelilerin karşısında olacak.
Küçükçekmece Belediyesi tarafından bu yıl 6.’sı düzenlenecek olan Uluslararası Göl Festivali renkli görüntülere sahne olacak. Festival, 9 Temmuz Cumartesi günü saat 14.30’da İstiklal Caddesi Galatasaray Lisesi önünden Cumhuriyet Anıtı’na kadar devam edecek kortej yürüyüşüyle başlayacak. Festivalde 9 Temmuz’da Zara, 10 Temmuz’da Orhan Ölmez, 12 Temmuz’da Grup Meşkhane, 13 Temmuz’da Ceza, 14 Temmuz’da ise Mustafa Uğur ve İBB Kent Orkestrası sahne alacak.
DRAGON BOT YARIŞLARINDA BÜYÜK HEYECAN
6. Uluslararası Küçükçekmece Göl Festivali Dragon Bot yarışlarıyla da renklenecek. 12 kişilik gruplar halinde gerçekleşecek Dragon Bot yarışlarında, 36 takım mücadele edecek. Yarışlar 10 Temmuz Pazar günü saat 13.00’te Küçükçekmece Gölü’nde yapılacak. Ayrıca konuk ülkeler, her gün yapacakları dans gösterilerinin yanı sıra halat çekme, yoğurt içinde altın bulma, çuval ve yumurta gibi kültürümüze ait yarışmalarda hünerlerini sergileyecek.
Kanada, Hırvatistan, Kırgızistan, Meksika, Rusya, Romanya, Senegal, İspanya ve İsviçre’den gelen gruplar da Küçükçekmecelilere unutulmaz dans gösterileri sunacak. 6. Uluslararası Göl Festivali 16 Temmuz Cumartesi günü konuk ülkelerin dans gösterileri ile son bulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.