Milli Takım forması giydi

Milli Takım forması giydi
Efsanevi rock grubu Bon Jovi, İstanbul’da fırtınalar estirdi. Müziği ve sahne performansı ile hayranlarını büyüleyen grubun solisti Jon Bon Jovi, sahnede Türk Milli Takımı forması giyerek jest yaptı. Bon Jovi'den önce sahne alan Türk rock grubu Redd ise t

''Greatest Hits Tour'' kapsamında 18 yıl aradan sonra İstanbul'da konser veren grup, dün gece Türk Telekom Arena Stadı’nda hayranları ile buluştu. Bon Jovi, açılışı ‘Raise Your Hands’ şarkısıyla yaptı.

Grubun solisti Jon Bon Jovi, stadı dolduran müzikseverlerden şarkıya ellerini havaya kaldırarak eşlik etmesini istedi. İlk parça ile ritim tutmaya başlayan eller 2 buçuk saat süren konser sonuna kadar hiç durmadı.

Bütün stadın hep bir ağızdan söylediği şarkı tabi ki ‘It’s My Life’ oldu. 20.45’te başlayan ve ara vermeden 23.30’a kadar devam eden konserde Bon Jovi, bis yaptıktan sonra yaklaşık 6 şarkı daha söyledi.

MİLLİ TAKIM FORMASI GİYDİ/_np/4375/13884375.jpg 

Sahne şovuyla olduğu kadar bitmek bilmeyen enerjisi ve sempatik tavırlarıyla hayranlarının gönlünü bir kez daha fetheden Bon Jovi, kırmızı militeri ceketini çıkarıp Türk Milli Takımı forması giyerek seyirciyi şoke etti. ‘Bon Jovi’ yazan 10 numaralı formayı giymesi ile statta ıslık, alkış ve çığlık sesleri ile çınladı.

Formayı giydikten sonra söylediği Roy Orbison’un ‘Pretty Woman’ şarkısıyla da hayranlarına ikinci bir sürpriz yaptı. Şarkıya tüm stat eşlik etti.

SEYİRCİYE YANSITMADI

Finlandiya’nın başkenti Helsinki’de 11 Haziran tarihinde verdiği konser sırasında, yağmurdan dolayı ıslanan sahnede kayarak dizini inciten grubun solisti, İstanbul konseri öncesi küçük bir operasyon geçirmiş olmasına rağmen seyirciye bunu yansıtmadı.

GALATASARAY ATKISI ŞOKU

Son şarkısını söyleyen Jon Bon Jovi, grup arkadaşları ile seyirciyi selamladıktan sonra ön taraflardan atılan bir Galatasaray atkısını açtı. Davranışı Galatasaray taraftarları tarafından alkışlarla desteklenirken seyirciler arasından yükselemeye başlayan ıslık ve yuhalamalarla şoke olan Bon Jovi atkıyı birden elinden bıraktı.

Sempatik tavırlarıyla durumu toparlamaya çalışan solist hayranlarına veda etti.

REDD’ ŞIK VE ŞENER'İ UNUTMADI

Bon Jovi'den önce sahneye çıkan Türk rock grubu Redd, sevilen parçalarını ardı ardına seslendirirken bir parça da tutuklu gazeteci Ahmet Şık ve Nedim Şener için söyledi.

Grup sahnedeki Ahmet Şık ve Nedim Şener kartonetleri eşliğinde 'Masal' isimli şarkılarını seslendirdi.

ŞEBNEM FERAH SAHNE ALAMADI

Geçtiğimiz hafta annesini kaybeden Şebnem Ferah, Bon Jovi öncesi sahne almadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.