POPÜLER KÜLTÜRE MİZAHİ YAKLAŞIM

POPÜLER KÜLTÜRE MİZAHİ YAKLAŞIM
Beylikdüzü Belediyesi, birbirinden farklı konuların mizahi bir dille ele alındığı tiyatro oyunlarını ilçe halkı ile buluşturmaya devam ediyor.
 Bu hafta sahneye konan ‘Her Yöne 90 Dakika’ adlı komedi oyunu, televizyon ekranlarında ilgiyle izlenen programları eğlenceli bir yaklaşım ile eleştirdi.

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nin bu haftaki oyuncu konukları Ahmet Çevik, Deniz Oral, Hülya Şen, Tuğba Ersöz ve Veysel Diker, “Her Yöne 90 Dakika” adlı oyun ile izleyicilerin karşına çıktı. Mizahı ve eleştirisi bol oyunda; özellikle rol gereği “izdivaç” programına çıkan bir karakteri canlandırması için bir izleyiciye de rol verildi. Popüler kültürün getirdiği yozlaşmanın traji-komik olaylarla, güldürü tarzında sergilenen “Her Yöne 90 Dakika” eğlendirirken düşündürmenin yanı sıra toplumsal mesajlar vermeyi de hedefliyor. Oyun ayrıca tiyatro sevgisini genç kuşaklara aktarmayı da amaç ediniyor.

Her Yöne 90 Dakikayı izlemeye gelen tiyatro severler, BKM’yi tıklım tıklım doldururken, oyunda geçen espiriler ise izleyicileri gülmekten kırdı geçirdi. 
 Programa Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, Beylikdüzü Belediye Başkan Danışmanı Ayhan Başarır ile birim müdürleri katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.