SANAT ENGEL TANIMIYOR

SANAT ENGEL TANIMIYOR
Halkalı Kültür ve Sanat Merkezi iki özel sanatçının resim sergisine ev sahipliği yaptı.
Küçük yaşta bir kaza sonucu kollarını kaybeden Ayşe Işık ile engelli sanatçı Ahmet Vardar’ın birbirinden farklı temalarla işlediği yağlıboya tabloları, Halkalı Kültür ve Sanat Merkezi’nde sanatseverlerle buluştu.

Sergi açılışına Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Besim Müftüoğlu ve çok sayıda sanatsever katıldı.

AYAKLARI İLE RESİM YAPIYOR

Geçirdiği bir kaza sonrasında 5 yaşındayken iki kolunu birden kaybeden Ayşe Işık, hayata küserek yaşadığı bir yılın ardından ailesinin de desteği ile ayakları ile hayata tutundu. Ayaklarını elleri gibi kullanan ve her türlü ihtiyacını karşılayabilen Ayşe Işık, yaptığı birbirinden güzel tablolarla büyük beğeni topladı.

Erkek berberiyken, geçirdiği trafik kazası sonucu işini kaybeden, ressam bir eşle evlenen ve yaşama coşkusuna resim ile kaldığı yerden devam eden Ahmet Vardar  da şimdiye dek pek çok sergi düzenledi ve çalışmalara imza attı.



17 ŞUBAT’A KADAR İZLENEBİLİR

Sanatı; yaşama tutunmak, yaşamı renklendirmek olarak niteleyen iki sanatçıyı da tebrik eden Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Besim Müftüoğlu, Küçükçekmece Belediyesi’nin her kesimden sanatçıyı desteklediğini ve desteklemeye de devam edeceğini ifade etti.

Işık ve Vardar’ın son dönem yağlı boya çalışmalarının yer aldığı sergi, 17 Şubat’a kadar HKSM’de görülebilir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.