SANATSEVERLER İNCİ & ARİF’İN HAYAL DÜNYASINDA BULUŞTU

SANATSEVERLER İNCİ & ARİF’İN HAYAL DÜNYASINDA BULUŞTU
Silivri Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi İnci Aydar eşi Arif Aydar ile birlikte ortak bir çalışmaya imza attı.
  İlçe’de ve bölgede Sayısız resim sergisi düzenleyen Aydar,  bu kez  eşi Arif Aydar ile birlikte Silivri Belediyesi Fuaye ve Sergi Salonunda  “İnci & Arif’in Hayal Dünyası” Resim Sergisi açarak, sanatseverlere farklı bir ambiyans yaşattı.  İnci Aydar’ın Sulu ve Yağlı boya eserlerinin yer aldığı sergide  Arif Aydar’ın Ahşap ve Deriden oluşan eserleri sanatseverler tarafından yoğun ilgi gördü. 

Sergiye yoğun katılım

İnci & Arif’in Hayal Dünyası resim sergisine Silivri Kaymakamı Salih Keser, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri eski Belediye Başkanı Selami Değirmenci, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve eşi Gülcan Karakaş, CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, DP Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar, Silivri İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yılmaz Kaya, Silivri İlçe Tarım Müdürü Hasan Güven ve Eşi Fevziye Güven, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Elif Bilici, Silivri Belediyesi Kültür Merkezi Müdürü Ayfer Köylü ve Kültür Merkezinde görev alan Dilek Altın Keser, Duygu Kartal, CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti ve CHP Meclis Üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı. 

Resim, Müzik, Dans hepsi bir arada

İnci & Arif’in Hayal Dünyası Resim Sergisinde müzik, dans, resim hepsi bir arada buluştu. 
Gurup 2023 Ekibinin seslendirdiği bir birinden güzel şarkılar sergiye renk kattı.  Sergide Silivri Başkan Yardımcısı Elif Bilici ile Arif Ayar’ın dans gösterisi ise davetliler tarafından alkışlandı.  Başkan Yardımcısı Elif Bilici, İnci ve Arif Aydar çifti için birde şarkı seslendirdi.  İnci ve Arif Aydar Çifti’nin eserleri 21 Temmuza kadar Silivri Belediyesi Fuaye ve Sergi Salonunda sergilenecek.  
Haber/ Fatma Sarıbıyık 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.