Sezon Kapanışı Türkülerle ve İspanyol Ezgileriyle Yapıldı

Sezon Kapanışı Türkülerle ve İspanyol Ezgileriyle Yapıldı
Beylikdüzü Belediyesi Kültür-Sanat Etkinlikleri, sezonu muhteşem bir konserle kapattı.
Beylikdüzü Belediyesi Kültür-Sanat Etkinlikleri, sezonu muhteşem bir konserle kapattı. Erdal Akkaya ve Jeronimo Maya "Endülüs-Anadolu Buluşmalar" konseriyle Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde sezona son noktayı koydu.
Beylikdüzü Belediyesi, kültür-sanat etkinlikleri kapsamında bir yıl boyunca şarkılarla, türkülerle, muhteşem tiyatro performanslarıyla Beylikdüzülü vatandaşları sanatla buluşturdu. Dünya çapında birçok ünlü sanatçının ağırlandığı kültür-sanat etkinliklerinin kapanışında son konuklar "Endülüs-Anadolu Buluşmalar" konseriyle bağlamanın virtüözü sayılan Erdal Akkaya ve ünlü İspanyol gitarist Jeronimo Maya oldu. Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde sahnelenen performanslarda Anadolu'nun en güzel türkülerine, Flamenko'nun şahane ritmi eşlik etti.

Türkiye'nin çeşitli yörelerinden bilinen türküler, İspanyolca şarkılar söylendi. Birbirinin içine profesyonelce karışan ritimlere seyirciler de alkışlarla eşlik etti, türküler hep bir ağızdan söylendi. Beylikdüzü Belediye Başkan Danışmanı Erhan Bayladı konser sonunda sanatçılara çiçek takdiminde bulundu, Erdal Akkaya'nın gelecek sezonda tekrar Beylikdüzü'nde ağırlanacağı müjdesi verildi. -

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.