Sinanobalı hanımlar eserlerini sergiledi

Sinanobalı hanımlar eserlerini sergiledi
Sinanoba Mahallesi kadınlarının el emeği göz nuru eserlerinin yer aldığı sergi görücüye çıktı. Serginin açılışı, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün eşi Hatice Akgün tarafından gerçekleştirildi.

Sinanoba Mahalle Muhtarı Zeynep Akkan'ın öncülüğünde bir araya gelen hanımlar, kendi elleri ile yaptıkları el sanatları ürünlerini sergileyerek, satışa sundular.

 "Kadınlarımız güzel şeylere imza atıyor"

 
Mimaroba Barış Manço Parkı'ndaki serginin açılış töreni Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün eşi Hatice Akgün, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Kazancı, Belediye Meclis Üyesi Emine Demirci ve Sinanoba Mahalle Muhtarı Zeynep Akkan tarafından gerçekleştirildi.

Açılış töreninde konuşan Hatice Akgün, sergide emeği geçen herkesi kutladı. Akgün, kadınların kendi el becerilerini birer esere dönüştürerek sergilemelerinin ve bu yolla aile bütçelerini katkı sağlamalarının çok önemli olduğunu belirtti. Hatice Akgün konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Büyükçekmeceli bayanlarımız gerçekten çok güzel işlere imza atıyor. El emeği, göz nuru el işi çalışmalarınızdan dolayı sizleri kutluyorum."

 

Büyükçekmece Belediyesi'ne teşekkür

 

Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Kazancı'da 2015 yılının herkese sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu. Sinanoba Mahallesi'ne Büyükçekmece Belediyesi'nin yapmış olduğu hizmetler için teşekkür eden Mahalle Muhtarı Zeynep Akkan, Başkan Yardımcısı Kazancı'ya bir teşekkür plaketi takdim etti. Konuşmalarının ardından davetliler topluca sergiyi gezerek, yakınları için bol bol yılbaşı hediyeleri satın aldılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.