TOFD 16.Kuruluş Yılını Kutluyor

TOFD 16.Kuruluş Yılını Kutluyor
(TOFD)Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği 16.kuruluş yıldönümü şerefine İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla, WOW İstanbul Hotels&Convention Center’da düzenlenecek özel gecede, TOFD Sanat Atölyesi “Rüya ve Maskeler” adlı teatral modern dans gös

TOFD’un 16.kuruluş yıldönümü 16 Aralık Salı günü özel olarak düzenlenen gecede kutlanıyor.  İstanbul Büyükşehir Belediyesi katkıları, İstanbul Harley Davidson Sahipleri Derneği işbirliği, Ceyhun Yılmaz’ın sunumu ve sürpriz ünlü isimlerin katılımı ile sergilenecek “Rüya ve Maskeler” teatral modern dans gösterisi üst düzey protokol yetkilileri ve Türkiye’nin önde gelen kurum, kuruluşlarının üst düzey yönetici düzeyinde katılımı ile keyifli anlar yaşatmaya hazırlanıyor.

Sanat danışmanlığını Tan Sağtürk’ün üstlendiği, TOFD Sanat Atölyesi’nin sahnelediği teatral modern dans gösterisi “Rüya ve Maskeler’’ in TOFD 16.yıldönümüne özel gösteriminde; Harley Davidson motor sahipleri, sahnede motorları üzerinde ünlü sanatçılar eşliğinde sürpriz showlar sergileyecek.

Geceye özel teatral dans gösterisinde; 6 ortopedik engelli, 1 işitme engelli, 7 engelsiz olmak üzere toplam 14 dansçıdan oluşan dans ekibi bulunuyor. Dans ekibine 2  görme engelli, 1 engelsiz  sanatçıdan oluşan  canlı müzik ekibi de performansları ile eşlik ediyor.

Engellenerek yaşamaya zorunlu bırakılmış amatör bir dansçının gerçek yaşamından esinlenilerek, toplum baskısı olmaksızın, özgürce ve dışlanmadan dans edebilmek için verdiği mücadelede karşılaştığı güçlükleri anlatıyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.