Ünlü şarkıcı evinde ölü bulundu

Ünlü şarkıcı evinde ölü bulundu
Amy Winehouse evinde ölü bulundu

İngiliz şarkıcı Amy Winehouse evinde ölü bulundu. 27 yaşında hayata veda eden ünlü şarkıcının uyuşturucu komasından çıkamadığı iddialar arasında.

Ünlü İngiliz kadın vokal Amy Winehouse Londra'daki evinde ölü bulundu. İngiliz polisi Winehouse'un öldüğünü doğruladı.

Polis sözcüsü açıklamasında "Londra'nın kuzeyindeki Camden'da bulunan evine ulaşıldığında Winehouse çoktan hayatını kaybetmişti. Şu aşamada ölümü 'açıklanamaz' olarak nitelendiriliyor" dedi.

Sözcü, genc şarkicinin ölüm nedeninin araştırıldığını da sözlerine ekledi.

AVRUPA TURNESİNİ İPTAL ETMİŞTİ

Winehouse, geçtiğimiz ay düzenlediği Avrupa turunun Belgrad ayağında, sahnede çok sarhoş olduğu için konserini yarıda kesmisti.

Bir buçuk saat süren konser boyunca Winehouse şarkılarını ancak mırıldanarak söyleyebilmiş, birçok defa sahneyi terk etmiş ve grup üyeleri ünlü şarkıcının boşluğunu doldurmak zorunda kalmıştı.

Winehouse, bu gelişmenin ardından İstanbul konseri de dahil olmak üzere Avrupa turnesini iptal etmişti.
 
Genç şarkıcının uzun zamandan beri içki ve uyuşturucu sorunu olduğu bilindiği gibi, bu alışkanlığı son yıllarda müzik kariyerini olumsuz etkilemeye başlamıştı.

Londra Metropolitan polisinden bir yetkili, “Winehouse’un Camden bölgesindeki evinde ölü bulunduğunu ve ölüm nedeninin henüz bilinmediğini” açıkladı.

Londra Ambulans Hizmeti’nin TSİ 17.54’te Winehouse’un evine iki ambulans gönderdiği, ancak ambulanslar vardığında şarkıcının ölmüş olduğu ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.