“VADİDEKİ TANGO” GÖZ DOLDURDU

“VADİDEKİ TANGO” GÖZ DOLDURDU
Beylikdüzü Belediyesi’nin gelenekselleşen Klasik Müzik Günleri’nin 3.’sü “Vadideki Tango”performansıyla devam etti. Yaşam Vadisi’nde gerçekleşen gecede Piyanist Orçun Orçunsel, Çellİstanbul ve Tolga Salman sahnedeydi. Elif Altun ve Özgür Altun çifti ise y
Yaşam Vadisi, bu yıl 3.’sü gerçekleşen Beylikdüzü Klasik Günleri’ne ev sahipliği yapıyor. Genel Sanat Yönetmenliği’ni Figen Ayhan Karakelle’nin yaptığı Beylikdüzü Klasik, “Vadideki Tango”yla sanatseverleri buluşturdu. Piyanist Orçun Orçunsel, Çellİstanbul grubu sanatçıları Çağ Erçağ, Murat Berk, Melih Kara, Ediz Şekercioğlu ve Tolga Salman sahnedeydi. Elif Altun ve Özgür Altun çifti ise yaptıkları tangoyla herkesi kendilerine hayran bıraktı. Amerika ve Avrupa’dan ünlü klasik müzik bestecilerinin eserlerini dinleyicilere aktaran sanatçılar, izleyenlerden büyük alkış aldı.

Klasik Müzik Aslında Her Yerde”

Bach’ın Air adlı eseriyle başlayan konser, Angel Villaldo, Carlos Gordel, Nazareth, Gabriel Foure, Gershwin adlı bestekarların unutulmaz parçalarıyla devam etti. Piazzolla’nın 4 Mevsim adlı bestesi de herkesi etkisi altına aldı. Klasik müziğin aslında her yerde olduğunu dile getiren Orçunsel, ”Reklamlarda, filmlerde, telefonların zil seslerinde bu müzikleri hep duyuyoruz. Aslında hiçbirimiz bu müziğe uzak değiliz. Böyle güzel bir etkinlikle sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyuz.” diye konuştu.

K.K.T.C.’den Gelen Değerli Konuklar da Konseri İzledi

Yaşam Vadisi’nde bulunan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın anıtını ziyarete gelen K.K.T.C. Eski Başbakanı Hakkı Altun, eski bakanlar, milletvekilleri, çeşitli derneklerin yöneticileri konseri Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte izledi. Çok değerli konuklarla, çok kıymetli bir gece yaşadıklarını söyleyen İmamoğlu, “Notaları dinleyip, müziği hissetmek işimize daha da moralli başlamamızı sağlıyor. Böyle güzelliklerle buluşmak çok keyifli. Türkiye’nin güzelliklerle dolu olması dileğiyle.” diyerek sanatçılara konser dizisinin müdavimi olan Hıncal Uluç ile birlikte plaket ve çiçek takdiminde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.