20 yıl sonra gelen özür

20 yıl sonra gelen özür
Dünyaca ünlü ABD’li şarkıcı ve oyuncu Justin Timberlake, Instagram hesabından yıllar sonra eski ilişkisi hakkında açıklamalarda bulundu.

Yıllar sonra sessizliğini bozan Timberlake, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla eski sevgilisi Britney Spears'tan ve Janet Jackson'dan özür diledi.

Timberlake'in açıklaması şu şekilde yer aldı:

“Çok fazla mesaj, etiket, yorum ve endişe gördüm ve cevap vermek istiyorum. Bir zamanlar hayatımda sorunlara yol açan, geri çevirdiğim ya da doğru olanı söylemediğim bazı davranışlarım ile ilgili özür diliyorum. O zamanlarda gücüm yetmedi ve kadın düşmanlığına ve ırkçılığa göz yuman bir sistemden faydalandım.

Britney Spears ve Janet Jackson’un her birinden özel olarak özür dilemek istiyorum çünkü bu kadınlara önem verdim, saygı duydum ve başarısız oldum.

Kısmen cevap vermeye mecbur bırakıldığımı hissettim çünkü dahil olan herkes daha iyisini hak ediyor ve en önemlisi, tüm kalbimle bir parçası olmak ve olgunlaşmak istediğim büyük bir konu.

Piyasa çürümüş. Piyasa erkeklere, özellikle de beyaz erkeklere başarılı olmaları için arka çıkıyor. Bu şekilde dizayn edilmiş. Bu ayrıcalığa sahip bir erkek olarak bunu dile getirmek istiyorum. Çünkü cahilliğim yüzünden bu şeyler kendi hayatımda da olup biterken hiçbir şeyin farkında değildim ancak diğerlerinden faydalanıp aşağı çekilmek de istemiyorum.

Kariyerim boyunca bunlara yön vermekte başarılı olmadım. Bu özrün sadece ilk adım olduğunu ve geçmişe sünger çekmeyeceğini biliyorum. Bütün atılan yanlış adımlar için tüm sorumluluğu üstleniyorum.

Sevdiğim ve seviyor olduğum bütün iyi kalpli insanları derinden önemsiyorum. Daha iyisini yapabilirim ve de yapacağım".

Olaylı ayrılık

Britney Spears hakkında çıkan bir belgeselde Justin Timberlake’ın Britney Spears’la 90’ların sonunda başlayan ilişkileri sırasında ve ilişkiden sonra ona davranışları eleştirilere yol açmış, Timberlake özür dilemeye zorlanmıştı. Medya tarafından ayrılığın Spears yüzünden olduğu lanse edilmiş ve Timberlake’ın bir klibinde oynaması konusunda onu kandırdığı şeklinde lanse edilmiş, belgesel ise bütün ezberleri bozarak Timberlake'in suçlu olduğunu ortaya çıkarmıştı.

Diğer yandan Timberlake, 2004 yılında Janet Jackson’un Super Bowl devre arası şovunda konuk olmuştu. Performans sırasında Jackson’un kıyafetini çekerek canlı yayında göğsünün açılmasına neden olan Timberlake, şarkıcının pek çok platformda artık gösterilmemesine neden olmuş ve özür dilemeye zorlanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.