Acun Ilıcalı, yeni aşkıyla halkımıza umut oldu

Acun Ilıcalı, yeni aşkıyla halkımıza umut oldu
Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Acun Ilıcalı, Adriana Lima aşkını köşesine taşıdı. Hakan yazısında,"Acun'un Adriana Lima ile evleneceğine dair çıkan rivayetler, halkımıza büyük umut vermiştir. Çünkü herkes, 'Acun, Adriana Lima ile evleniyorsa... Ben de herke

RADİKAL - Yapımcı Acun Ilıcalı'nın Brezilyalı top model Adriana Lima ile aşk yaşadığı ve bu aşkın evlilik yolunda ilerlediği dün medyada yer aldı. İddiaların kaynağı Millet gazetesinde Başak Çokan imzasıyla yer alan haberdi. Habere göre; adı farklı isimlerle anılan Acun Ilıcalı, Brezilyalı top model Adriana Lima ile aşk yaşıyordu. Lima’ya olan hayranlığını hiç saklamayan ve onu sık sık Türkiye ’de ağırlayan Ilıcalı’nın, bu yakın ilişkiyi aşka dönüştürdüğü, hatta bu aşk için şu an nikahlı olduğu eşi Zeynep Ilıcalı’dan da ayrılmaya karar verdiği gün boyu konuşuldu. Sosyal medyada en çok yorumlanan, haber portallarında en çok okunan haber oldu. Ancak ne Acun Ilıcalı’dan ne de Adriana Lima'dan konuyla ilgili açıklama gelmedi. 

SABAH AŞK, ÖĞLEN EVLİLİK HAZIRLIĞI
Açıklama gelmeyince sabah saatlerinde gündeme gelen aşk iddiaları öğlen saatlerinde evliliğe dönüştü ve çiftin ‘evlilik hazırlığı yaptığı’ haberleri internet sitelerinde yer aldı. Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan da bu aşk iddialarını köşesine taşıdı ve Acun-Lima aşkını, İdris Naim Şahin örneği ile kaleme aldı. 

Hakan, “Acun, halkımıza büyük umut oldu” başlığıyla kaleme aldığı yazıda şunları dile getirdi: 

Sırrı Süreyya Önder'in dönemin İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin için yaptığı çok hoş ve siyasi tarihimize geçen "kapak gibi" bir saptaması vardı. Şöyle demişti Sırrı Süreyya, İdris Naim için: "İdris Naim Şahin'in İçişleri Bakanı olması halka umut vermiştir. Çünkü herkes, 'Sayın İdris Naim Şahin İçişleri Bakanı olduysa ben de her şey olabilirim' duygusuna kapılmıştır. Bu Cumhuriyet'in bunu başarmış olması az şey mi?" 

Adriana Lima ile evleneceği yönünde yoğun rivayetler çıkan Acun için söylüyorum. 

Sırrı Süreyya'dan aldığım ayakla şöyle diyorum: "Acun'un Adriana Lima ile evleneceğine dair çıkan rivayetler, halkımıza büyük umut vermiştir. Çünkü herkes, 'Acun, Adriana Lima ile evleniyorsa... Ben de herkesle evlenebilirim' duygusuna kapılmıştır. Bu Cumhuriyet'in bunu başarmış olması az şey mi?" 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.