Buket Aydın ile Emir Sarıgül'ün bir yıldır devan eden ilişkileri sona erdi

Buket Aydın ile Emir Sarıgül'ün bir yıldır devan eden ilişkileri sona erdi
Buket Aydın ile Emir Sarıgül' bir yıldan beri devan eden ilişkileri sona erdi. Buket Aydın'ın, Emir Sarıgül'ün "Çalışma, gel hemen evlenelim" diye baskı uygulamasına artık dayanamayarak ilişkisini bitirdiği öğrenildi.

Günaydın'dan Evren Abdullahoğlu'nun haberine göre; Buket Aydın ile Emir Sarıgül'ün bir yıllık ilişkisi bitti. Emir Sarıgül'ün "Çalışma, gel hemen evlenelim" baskıları üzerine Buket Aydın, ilişkiyi bir anda bitirme kararı aldı.

Buket Aydın'ın yakın çevresine ayrılık kararı ile alakalı "Kariyerim olumsuz yönden etkileniyor. Bu ilişki beni magazinin içine çekiyor. İşimi ise hiç bir zaman bırakmak istemiyorum. Bu sefer dönüş yok, kesin olarak ayrıldık."

Buket Aydın'ın gizli ilişki yaşadığı Emir Sarıgül'le birlikte fotoğrafları ortaya çıkmıştı.

Buket Aydın, "Karantina sebebiyle önceliklerim değişti" diyip çalıştığı Kanal D ile yollarını tamamen ayırdıktan sonra 7 yıllık eşi Erce Baykal'dan ise tek celsede boşanmıştı.

İlişkisi uğruna Kanal D Spikerliğini bırakan Buket Aydın ile Şişli Eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül ile Eylül ayında nikah masasına oturmaya hazırlandığı iddia edilmişti.

Kaynak:Günaydın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.