CEM YILMAZ'IN KARAKOMİK GALASI

CEM YILMAZ'IN KARAKOMİK GALASI
Senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın Karakomik Filmler 2: Deli ve Emanet'in galası gerçekleşti

17 Ocak'ta vizyona girecek olan filmin galası Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde yapıldı. Filmin galasına katılan oyuncular arasında Cem Yılmaz, Özkan Uğur, Cem Davran, Büşra Develi, Çağlar Çorumlu, Özge Özpirinçci, Celil Nalçakan, Zafer Algöz ve Nilperi Şahinkaya vardı. Şarkıcı Buray da geceye katılan ünlü simalar arasındaydı. Cem Yılmaz konuyla ilgili düşüncelerini şu şekilde dile getirdi: "2018 yılının sonbaharında çektiğimiz Karekomik Filmler'in ikinci serisinde Deli ve Emanet'in oyuncu kadrosu olarak sizlerle beraberiz.

Birazdan filmimizi izleyeceğiz. Çok mutluyuz. Çok heyecanlıyız. Dün çok dar bir kadroyla, yaklaşık 30 kişilik kadroyla filmi izledik. Çok güzel reaksiyonlar aldık. Çok kalabalık bir kadroyuz. Çok kıymetli oyuncu arkadaşlarım var. Bu oyuncu kombinasyonunda ilk defa bir araya gelen durumlarımız oldu. Neticeden çok mutluyuz. Çok heyecanlıyız. Çok iyi oluşmuş bir kadro bu. Arkadaşlarımla birlikte, gurur duyuyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.