Dansçılar yürek hoplattı

Dansçılar yürek hoplattı
YALOVA’nın Çınarcık İlçesi’ndeki Club Sapphire’de DJ Hüseyin Karadayı, canlı performansla konuklarına hareketli bir gece yaşatırken, Karadayı’nın çaldığı hareketli şarkılara eşlik eden dansçıların gösterisi ise izleyenlerin yüreklerini hoplattı

 Marmara’nın en önemli turizm bölgelerinde biri olan Çınarcık’ta işletmeciliğini ve organizatörlüğünü eski dansçı Sibel Gökçe’nin yaptığı Club Sapphire’de yaz eğlenceleri renkli geçiyor. Önceki gün Nilay Dorsa’yı ağırlayan Club Sapphire, dün gece Türkiye ve Avrupa’da yarattığı müzik tarzıyla adından söz ettiren Dj Hüseyin Karadayı’yı konuk etti. Program öncesi Çınarcık meydanında motosikletlerle konvoy oluşturuldu. Konvoy, Çınarcık sahilini turladıktan sonra Club Sapphire’ye geldi. Dj Hüseyin Karadayı’dan önce Dj’ler Semih Tuncer ve Hakan Çolakoğlu, hareketli parçalarla geceye katılanları coşturdu. Gecenin ilerleyen saatlerinde Dj Hüseyin Karadayı, Gogo Dancers grubunun muhteşem dans gösterisiyle canlı performansını sergiledi.

Sabahın ilk ışıklarına kadar devam eden etkinlikte Çınarcıklılar unutulmaz dakikalar yaşadı. Club Sapphire’de 6 Temmuz’da Dj Berna Öztürk, 8 Temmuz’da T-Dj Ane Lilu ve 9 Temmuz’da da Dj Funky C sahne alacak.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.