Ergen'in paylaşımı olay oldu

Ergen'in paylaşımı olay oldu
Gülben Ergen asker fotoğrafı paylaştı, kıyamet koptu.
 Şarkıcı Gülben Ergen'in, Instagram sayfasında paylaştığı 'su içen asker' fotoğrafı takipçilerinin tepkisini çekti. Sert bir dille eleştirilen Ergen, kendini sayfasına yazdığı notla savundu.
Şarkıcı Gülben Ergen'in Instagram sayfasında paylaştığı 'su içen asker' fotoğrafı takipçilerinin tepkisini çekti. Ergen'in 'su içen asker' fotoğrafı paylaşmasını Ramazan ayı olması sebebiyle eleştiren takipçilerine yanıtı ise sert oldu...

"Pes size! Bir asker fotoğrafı paylaştım. Askere bir bardak su vermişler içiyor... Demediğiniz kalmadı! Bir kere siz nereden biliyorsunuz bu fotoğraf ne zaman çekildi? Belki iki sene önce? Belki bir ay önce? Size ne? Eğer Ramazan'da çekildiyse belki adam böbrek yetmezliği yaşıyor? Belki ilaç kullanması gerekiyor? Size ne?" "Bu ne yargılama merakı? Kendizini yargılayın kendinizi! Bir fotoğrafla bin kere namus, din, edep sorguladınız. ayıp size bir fotoğrafta içinizin zehrini akıttınız!" "Aranıyorsunuz siz yargılama profesörleri.Eminim başarısızlık ve mutluluk sizin en yakınınızdır çünkü mutlu ve özgüveni yüksek insanlar açık aramazlar. Edep ayıp örtmektir!" "Kaldı ki ayıp yok, asker su içmiş... Vay nasıl içermiş, vay ben bu fotoğrafı nasıl yayınlarmışım, var ben ne yapmaya çalışıyormuşum! Gerçekten pes!"

İşte Ergen'in paylaştığı o fotoğraf...





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.