Haluk Levent bu sefer kendisi için yardım istedi

Haluk Levent bu sefer kendisi için yardım istedi
Yaptığı sosyal yardımlar ve toplumsal olaylara karşı duyarlılığı ile tanınan AHBAP Derneği'nin kurucusu Haluk Levent, kollarında ve ayak diz kapaklarında egzama-sedef benzeri bir sorun olduğunu ve tedaviye başladığını söyledi.

Geçtiğimiz gün yangınlara havadan müdahale için helikopter kiraladıklarını açıklayan, toplumsal olaylara duyarlılığıyla ve yaptığı sosyal yardımlarla tanınan AHBAP Derneği'nin kurucusu sanatçı Haluk Levent, bu kez kendisi için yardım istedi.

"VÜCUDUMA YAYILMADAN TEDAVİSİNİ YAPTIRMAK İSTİYORUM"

Sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamada kollarında ve ayak diz kapaklarında egzama-sedef benzeri bir sorun olduğunu söyleyen Haluk Levent, durum vücuduna yayılmadan tedavisini yaptırmak istediğini ifade etti.

Durumun 1 senedir devam ettiğini ve merhemlerin fayda etmediğini anlatan Haluk Levent, takipçilerine "Haydi şimdi sıra sizde. Bulun şu tedaviyi" diye seslendi.

Ünlü sanatçının paylaşımı şöyle:

"Şu anda kollarımda ve ayak diz kapaklarımda egzama-sedef benzeri bi şey var. Vücuduma yayılmadan tedavisini yaptırmak istiyorum. Bir türlü olmadı.

Bi yerlere gittim merhemler fayda etmedi. Hadi şimdi sıra sizde? Bulun şu tedaviyi. Kaşınıyor yaa. 1 yıldır kaşınıyor mübarek."

DEMET AKALIN'DAN YANIT GELDİ

Haluk Levent'in paylaşımına yanıt veren Demet Akalın ise "Aratıyorum seni Haluk'um. Hülya hanım arayacak. Çözer eczacı" notunu yazdı. Demet Akalın'ın yönlendirdiği eczacının kendisini aradığını söyleyen Haluk Levent teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.