Hepinize meydan okuyorum!

Hepinize meydan okuyorum!
Megan Fox, MTV Video Müzik Ödülleri ve ardından MET Gala gecesinde giydiği iddialı kıyafetlerden sonra kendisine gelen eleştirilere yanıt verdi. Amerikalı oyuncu, "Bir kadının nasıl olması gerektiğine ilişkin tutucu, duygusal anlamda bastırılmış fiki

Son dönemde şarkıcı Machine Gun Kelly ile ilişkisi nedeniyle gündemde olan oyuncu Megan Fox, ödül töreninde giydiği kıyafetlerle de adından sıkça söz ettiriyor. Fox'un, katıldığı son iki etkinlikte giydiği kıyafetler sosyal medyada olay oldu. Birçok hayranı Megan Fox'un görünümüne tam not verirken, bazıları da ünlü oyuncuyu eleştirdi. Fox, MTV Video Müzik Ödülleri töreninde transparan bir elbiseyle kamera karşısına geçti. Sevgilisi Machine Gun Kelly ile birlikte uzun uzun poz veren Megan Fox, görünümünü elbisesi ile aynı renkteki ayakkabısı ile tamamladı. Ünlü oyuncunun MET Gala 2021'de tercih ettiği kırmızı elbise de çok konuşuldu. Sosyal medya kullanıcıları Fox'un bu elbiselerininin onun için uygun olmadığını dile getirdi.

Sessizliğini bozdu

Megan Fox, kendisine gelen eleştirilerin ardından suskunluğunu bozdu. MTV ödül gecesi ve MET Gala'da çekilen iki fotoğrafını yan yana paylaşan ünlü yıldız, "Bir kadının nasıl olması gerektiğine ilişkin tutucu, duygusal anlamda bastırılmış fikirlerinizi görmezden geliyorum ve meydan okuyorum!" ifadelerini kullandı. Fox'un bu paylaşımına takipçilerinden çok sayıda yorum geldi.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.