İlişkilerini resmen açıkladı!

İlişkilerini resmen açıkladı!
Uzun süredir Şükran Ovalı ile aşk yaşadıkları konuşulan ünlü futbolcu Caner Erkin instagram sayfasında fotoğraflarını paylaşarak aşkını ilan etti.
 Altı yıl evli kaldığı Asena Atalay'dan boşandıktan sonra Şükran Ovalı'yla aşk yaşamaya başlayan milli futbolcu Caner Erkin, instagram sayfasında fotoğraflarını paylaşarak aşkını ilan etti.


Yaz sezonunda Fenerbahçe'den İtalyan ekibi Inter'e transfer olan Erkin, sevgilisi Ovalı için 2 günlük izinde soluğu İstanbul'da aldı. Takımının Amerika kampı bittikten sonra Erkin, oyuncu sevgilisiyle İstanbul'da buluştu. Yarın hazırlıkları sürdürmek için yeniden İtalya'ya gidecek olan yıldız futbolcu, sevgilisiyle olan fotoğrafının altında duygularını dile getirdi.



"BANA İNANDIĞI İÇİN ŞANSLIYIM"

Caner Erkin, sevgilisi Ovalı'yla fotoğrafına, "Son zamanlarda hakkımda çıkan haberlere sessiz kaldım. Söz konusu olan hislerimdi, siz de hak verirsiniz ki hassas bir konu. Evet, uzun zamandır dilediğim, beklediğim şeyi yaşıyorum. O yüzden çok mutluyum. Sonunda sevdiğim, aşık olduğum kadınlayım. Bana inandığı için şanslıyım ve heyecanlıyım. Hayatımı onunla geçirmek istiyorum. Bu süreçte birbirimizi tanıyıp mutlu olmak istiyoruz. Herkesin saygı gösterip, hassas davranmasını bekliyorum" diye yazdı.
Erkin'in paylaşımın ardından kısa bir süre sonra aynı fotoğrafı Ovalı da takipçileriyle paylaştı.
YÜZÜK EMOJİSİ

Yıldız futbolcu, üç gün önce sevgilisi Ovalı'nın fotoğrafının altına yüzük ve kalp emojilerini koymuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.