İlle de Roman olsun...

İlle de Roman olsun...
Daphne Balık Restaurant 4'üncü yılını Roman Gecesi ile kutladı. Geceye katılan eylence severler bir birinden güzel roman havası eşliğinde eylencenin keyfini çıkardılar...

Daphne Balık Restaurant 4'üncü yılını Roman/Çingene Gecesi ile kutladı. Dilek - Fatih Tekin çiftinin işletmeciliğini yaptığı restaurant  Gürpınar Sahil Yolu (Gürpınar Stadı karşısı) Gürpınar - Beylikdüzü - İstanbul adresinde hizmet vererek, dördüncü yılında olmasına rağmen bölge dışından da önemli bir müşteri prtföyüne sahip olmayı başardı.

GECENİN DANÇISI SEÇİLDİ

Gecede en iyi dans eden bayan juri tarafından seçilerek şampanya ile ödüllendirildi. Juride bulunan HABERDAR genel yayın yönetmeni Mehmet Mert de Daphne Balık Restaurant gibi işletmeciliği bilen seçkin mekanların yaşaması gerektiğini vurguladı.

HİZMETTE SINIR YOK!

İşletmeci Fatih Tekin HABERDAR aracılığı ile tüm eylence sevenlere seslenerek şöyle konuştu; Daphne Balık, ismini mitolojik bir aşk destanından almıştır. Eski dönemlerde ismi Anarşa olan Gürpınar 7 km. sahili ve doğasıyla bölgeye gelenlerin her zaman ilgi odağı olmuştur. Daphne Balık, bu eşsiz konumda Türk ve Greek Müziği`nin mutfaktaki lezzeti ile buluşup muhteşem balık menüsü ve mezeleriyle sizlerin hizmetine sunulmuştur. İşletmede kapalı alan 150 kişilik olup, yazın da 200 kişilik alakart bahçesiyle eşsiz gün batımı ve deniz manzarasında sizlere hizmet vermektedir. Özel toplantılarınızda 300 kişilik bahçesiyle Pazar günleri ve hafta içi sizleri ağırlamaktadır. Daphne’de Pazar kahvaltılarını unutmadık, muhteşem deniz manzarası ve serpme kahvaltısıyla keyfin doruğuna çıkacaksınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.