Işın Karaca şaka yüzünden evinden oldu!

Işın Karaca şaka yüzünden evinden oldu!
Ünlü popçu Işın Karaca, Demet Akbağ'ın yaptığı şaka yüzünden evinden taşınmak zorunda kaldı.
Işın Karaca, Demet Akbağ'ın Show TV'de yaptığı şaka programı 'Çok Aramızda'nın ilk mağdurlarındandı. Akbağ'ın yönlendirdiği 50 kişilik ekip, kendilerini zabıta gibi gösterip vinçler ve dozerlerle Karaca'nın Kilyos'taki villasına gitmişti.

Işın Karaca zabıta rolündeki kişilerin 'Evi 1 saat içinde boşaltın, yıkım emri var' sözleri üzerine şok geçirmiş, avukatlarını arayan Karaca ve eşi kimseden cevap alamayınca çılgına dönmüştü.

Bunun bir şaka olduğunu öğrendikten sonra dakikalarca toparlanamayan Işın Karaca'ya esas darbe 1 ay sonra ev sahibinden geldi. Ev sahibi ünlü popçuyu arayıp 'Evi boşaltın, satmaya karar verdim' dedi.

ŞAKA SONRASI DEĞERİ ARTTI

Villayı önce satın almak isteyen Işın Karaca, 750 bin dolar değerindeki evin fiyatının 1 milyon 250 bin dolara çıktığını öğrendi.

Emlakçıyla konuşan Karaca, "Şaka programı sayesinde ev değer kazandı. Ekranda evi görüp beğenen onlarca kişi ev sahibine teklifler sunmaya başladı. O da kayıtsız kalamadı" cevabını aldı. Bunun üzerine Karaca, evden çıkarak, Caddebostan'a taşındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.