Kaan Yıldırım: Masum değiliz hiçbirimiz

Kaan Yıldırım: Masum değiliz hiçbirimiz
Kanal D’deki ‘Hekimoğlu’nun yıldızı Haan Yıldırım, YouTube’daki ‘İbrahim Selim’le bu gece’ programına konuk oldu. Karantinayı 4 aydır aşk yaşadığı Hadise ile geçiren oyuncu çarpıcı açıklamalar yaptı.

Kaan Yıldırım'ın açıklamalarından öne çıkan satır başları:

-Hiç botoks ve dolgum yok. Kim ne istiyorsa onu yapsın.

-En çok oynamak istediğim kişi Atatürk. Yaşam hikayesi çok güzel. Ama yönetmen olsam rolü Halit Ergenç’e götürürüm.

Yaşadığı en utanç verici olay

Yaşadığım en utanç verici olay şöyle: İngiltere’de öğrenciyken ablamla bir sene aynı evde yaşadık. Hazırlık sınıfı bitirme tezimi ablama yazdırdım. Teslim ettik, telefon geldi, ‘Teziniz hakkında konuşmak istiyoruz’ dediler. Gittim, karşıma 3 kişi oturdu. ‘Siz yazdınız bunu değil mi?’ diye sordular. Kağıtta ne yazıyor bir fikrim yoktu. Titreyerek ve Çinliler gibi İngilizce konuşarak rol yaptım. ‘Beni yalancılıkla mı suçluyorsunuz?’ dedim. İşte oyunculuk orada başladı. ‘B’ alarak geçtim.    
-Instagram’da stalk yaparken yanlışlıkla beğendiğim fotoğraflar oldu. Hepimiz stalk yapıyoruz. Masum değiliz hiçbirimiz.

-Sayfam yoruma kapalı. Tatsız bir şey görünce canım sıkılıyor. Çünkü oradan herkes kötülük kusuyor. Okuyunca etkileniyor, uzak durmaya çalışıyorum.

 Rol aldığım ‘Hekimoğlu’ ülke şartlarına, kültürüne göre iyi adapte edildi. Tatlı bir iş, güzel bilgi veriliyor. İçinde bir drama, aşk, kavga kıyamet yok ama tuttu. Çok severek oynadım. Çekimler temmuz ayında başlayacak.

"Baba olmak istiyorum"

-Beni ‘Ulan İstanbul’un kadrosuna aldıklarında ‘seçmelerde çok iyiydim’ diye düşünmüştüm. Çünkü kadroda yıldızlar vardı. Rolüm küçüktü. Meğer bütçe kısıtlı olduğu için ucuz bir oyuncuya ihtiyaçları varmış.

-Doğru zamanda baba olmak istiyorum. Aile önemli, ama çok yakın bir zamanda düşünmüyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.