Kendimi peri gibi hissediyorum

Kendimi peri gibi hissediyorum
Son dönemin popüler oyuncularından Melis Sezen, beyaz elbisesiyle objektif karşısına geçti. Verdiği pozları takipçileriyle de paylaşan Sezen, duygularını "Kendimi peri gibi hissediyorum." sözleriyle ifade etti.

Sosyal medya hesabını aktif kullanan ve günlük hayatından kesitler yayınlayan oyuncu Melis Sezen (24), paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Beyaz elbisesiyle ayna karşısında poz veren Sezen, gönderisine, "Kendimi peri gibi hissediyorum." notunu düştü. Melis Sezen'in fotoğrafları, kısa sürede hayranlarından 100 binden fazla beğeni aldı.

Bir süredir Bodrum'da tatil yapan ve geçtiğimiz günlerde İstanbul'a dönen Sezen, deniz kenarında çekilen bu fotoğrafını da "Kapanış." notuyla yayınlamıştı.

Öte yandan Melis Sezen, geçtiğimiz haftalarda Instyle dergisine samimi açıklamalarda bulunmuştu. Hakkında merak edilenleri anlatan Sezen, 'Sadakatsiz'de canlandırdığı 'Derin' karakteriyle kurduğu özel bağdan bahsetmişti. Oyuncu, evli bir adamla aşk yaşayan Derin'den çok şey öğrendiğini dile getirmişti.



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.