Mıss Kemer kraliçesi Tuğçe

Mıss Kemer kraliçesi Tuğçe
ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde bu yıl 6'ncısı düzenlenen Miss Kemer International Güzellik Yarışması'nda Türkiye'yi temsil eden 18 yaşındaki Tuğçe Kurşunoğlu, birincilik tacını taktı.

Miss Kemer International Güzellik Yarışması'nda ilk defa birincilik tacını bir Türk kızı taktı. Bir hafta boyunca Rixos Sungate Otel’de kampa giren ve kamp boyunca Kemer’in tarihi ve turistik güzelliklerini de gezme şansı yakalayan 22 ülkenin finalistleri, Club Kemer Aura’da düzenlenen final gecesinde sırayla bikini, deri, kürk ve abiye kıyafetleri ile podyuma çıktı.

Dans şovlarının da sergilendiği gecenin sonunda, Miss Kemer 3'üncü güzeli Macaristanlı Doroty Görog, 2’nci güzel Ukraynalı Arina Chultian oldu. Sıra birinci güzeli açıklamaya geldiğinde ise nefesler tutuldu. Yarışmaya İstanbul'dan katılan Tuğçe Kurşunoğlu, Miss Kemer güzeli oldu. Birinci güzele tacını, Club Kemer Aura’nın sahibi Adnan Şeker konfetiler ve havai fişekler eşliğinde taktı. Dereceye giren güzellere sponsorlar tarafından çeşit hediyeler verildi.

Yarışmayı, Kemer Belediye Başkanı MHP'li Mustafa Gül’ün yanı sıra Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali'nde sahneye çıkan sanatçılar ve çok sayıda yerl ve yabancı turist izledi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.