Nurella Hayatını Kaybetti!

Nurella Hayatını Kaybetti!
Ajda Pekkan, Seda Sayan, Sibel Can, Bülent Ersoy, Nilgün Belgün ve daha birçok ismi giydiren, İşte Benim Stilim yarışmasıyla kariyerinin zirvesine ulaşıp, fenomen haline gelen, Nurella lakaplı ünlü modacı Nur Yerlitaş, hayatını kaybetti.

 Duayen modacının ölümü sanat camiasını yasa boğdu. Tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesine yenik düşen Yerlitaş, uzun süredir kanser tedavisi görüyordu. Beyin kanseriyle savaşan fenomen modacı geçen sene birçok kez ameliyat olmuştu. Yakın arkadaşları Nur Yerlitaş'la çekildiği birbirinden özel kareleri Instagram hesaplarından paylaşırken altına not düşmeyi de ihmal etmedi. İşte o mesajlardan bazıları:
 

Ajda Pekkan: Benim çok çok kıymetli ve özel arkadaşım. Moda dünyasında kendine ait bir dönem açan, tarzı, yaratıcılığı, yenilikçi fikirleriyle fark yaratan, sahne ve show dünyasını öylesine benimsemiş ve muhteşem işler çıkarmış bir markaydın sen. Bizlere güzellik katan kostümlerini, güzel kalbini ve dostluğunu unutmak mümkün değil. Bugün bu erken ayrılığın derin üzüntüsü içindeyim. Allahtan rahmet diliyorum. Nurlar içinde uyu.
 

Gülben Ergen: Ah be Nur :( Nasıl da mücadele etti, nasıl da uzun sürdü ayakta kalma mücadelesi. Sabır diliyorum ailesine, sevenlerine... Allah rahmet eylesin.
 

Seda Sayan: Yıllarım, dostum, sırdaşım, yol arkadaşım, uğur böceğim, akıl hocam, kılavuzum. İsmin gibi Nur'lar içinde uyu inşallah. NUR YERLİTAŞ. Başımız sağolsun...
 

Umut Akyürek: Çok üzüldüm nur içinde yatın Nur ablacım. Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin...
 

Safiye Soyman: Bu mübarek günde canım arkadaşım, kardeşim Nur'um. Mekanın cennet olsun. Nurlar içinde uyu. Çok üzüldüm benim çok kadim dostum. Arkadaşım çok üzgünüm. Allah sabır versin ailesine sevenlerine. Allah rahmet eylesin. Sözün bittiği yerdeyiz.
 

Bülent Ersoy: Önce dostum, sonra modacım, canım Nur'um... Niye acele ettin bu kadar? Daha sırada ben vardım be arkadaşım... Sanatında ordinaryus profesör seviyesindeki bilgi birikimin ile mücehhez show dünyasının yaratıcı bir markasıydın sen... Veee ben 35 senedir seninle hep iftihar ettim ustalığından ötürü Nur'um... Şimdi gözlerimde sicim gibi damla damla akan göz yaşlarımla bir hicaz şarkıyla uğurluyorum seni arkadaşım: "Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgârına, ey ufuklar diyorum yolculuk var yarına" ruhun şâd, mekânın cennet olsun. Nurlar içerisinde uyu yerinde inşallah güzel gözlüm... Oya'ya da selâmımı söyle yakında görüşmek üzere birtaneciğim...
 

Şenay Devi: Az önce aldım haberini. Çok üzgünüm. Mekanın cennet olsun. seni hiç unutmayacağım gece gözlüm. Abla dost sırdaş senin bana dediğin gibi uzun yol arkadaşım. Melekler yoldaşın olsun seni seviyorum ve sevmeye devam edeceğim tüm zamanlarda...
 

Nilgün Belgün: Ah ah canım Nur çok üzgünüm çok. Gösterimin son kostümlerinin tasarımını senin yapman varmış kısmetimde. Bende çok değerli bir anı olarak kalacak. Mekanın cennet olsun güzel arkadaşım. Nurlar içinde yat. 2. İnci fotoğraf neşeli olduğu bir prova gününde “hadi eğlenelim” demişti.. Ve boomerang yapmıştık.
 

Kemal Doğulu: Çok üzüldüm. Nurlar içinde uyu allah rahmet eylesin...
 

Aslı Hünel: Ahhh Nur ablacım... Seni hep böyle güzel bakan gözlerinle hatırlayacağım... Çok üzgünüm. Bu gün var yarın yokuz. İlk albüm yaptığımda ,ilk tv programımda ilk tuvaletimi bana 16 -17 yaşındayken o dikmişti...
 

Metin Arolat: Ah be Nur’um. Gittiğin yerde aradığın huzuru bul inşallah. Tüm renklerini de alıp gidiyorsun ya.. Ardından bakakaldık dualarla, hüzünle... Hoşçakal Nur, hoşçakal Nurella... Nurlarla, ışıklarla, beraberinde götürdüğün gökkuşağı renklerinle hoşçakal... Rahmet diliyorum...
 

İzzet Yıldızhan: En son ziyaret ettiğimde, boş dünya. Allah rahmet eylesin.
 

Ivana Sert: Birlikte çalışma şansına sahip olduğum canım Nur’um. Nurlar içinde uyu. Işığın bol, mekanın cennet olsun. Her zaman kalbimde olacaksın.
 

Hakan Akkaya: Canım Nurellam. İnanmak çok zor, seni çok seviyorum.
Nurlar içinde uyu.
 

Ebru Destan: Hayat ne garip, bir varsın bir yok... Nur abla’m mekanın cennet olsun, çok üzüldüm çok...
 

Uğurkan Erez: Erken olmadı mı Nur’um? Daha yapacak çok şey vardı. Nurlarda uyu arkadaşım...
 

Neslihan Yargıcı: Ne diyeceğimi bilemedim. İnanmak zor! Ruhunda, kırılgan bir kız çocuğu saklıydı. Kendine özgün, temiz kalpli. Hepimiz kadar hayatın içinde. Hepimiz kadar mücadeleci. Annesinin, cenazede yanındaydım. Ama senin yanında olamıyorum. Ailesine sabır, sevenlerine başsağlığı dilerim. Nurlarda yat.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.