'Ön sevişme şart'

'Ön sevişme şart'
Hülya Cup Senior Tenis Turnuvası'nda konuşan Hülya Avşar'ın "Maçtan önce ön sevişme şart" sözleri kırdı geçirdi
Estetik İnternational Sağlık Grubu sponsorluğunda gerçekleştirilen, Hülya Cup Senior Tenis Turnuvası'nda, Hülya Avşar'ın 'Ön Sevişmeli Sunum' benzetmesi, Op. Dr. Bülent Cihantimur 'u ve katılımcıları kahkahaya boğdu.
 
Türkiye Tenis Federasyonu ve RMG’nin denetim ve gözetiminde düzenlenen turnuvada, ünlü estetik cerrah Bülent Cihantimur'la yan yana denk gelen Hülya Avşar, yaptığı esprilerle protokol üyelerini ve katılımcıları kırdı geçirdi.
 
TED Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Tınaz'ın "Maçtan önce ön sevişme şart" sözleri üzerine Avşar, yanında oturan estetisyen doktorları işaret ederek, "Bir hocamız ısıtıyor, diğeri kremliyor, Bülent Hocam da güzelleştiriyor" dedi ve sözü Estetika International Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Cihantimur'a bıraktı.
 
Cihantimur konuşmasını, "Bu sene 3. kez sponsor olduk. Türkiye'de 1 tane Hülya Avşar var. Kendisini beğendiğimiz ve yaptığı işleri takdir ettiğimiz için, yanında yer almaktan  gurur duyuyoruz. Hülya hanımı İstanbul'da da kimseye kaptırmamak istemedik, bu sebeple buradaki organizasyonda da ana sponsor olarak yer aldık. Bu tür kaliteli organizasyonlara iştiraklerimiz, 2015 takvim yılında da devamlılık gösterecektir" sözleriyle sürdürdü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.