Öpmeye doyamadı

Öpmeye doyamadı
21 yıllık eşinden iki hafta önce boşanan Ali Taran, önceki gün Bodrum’da Ayşe Özyılmazel’le evlendi. Ünlü reklamcı, havuz başında yapılan düğünde yeni eşini öpücüğe boğdu.

ÜNLÜ reklamcı Ali Taran ile şarkıcı ve köşe yazarı Ayşe Özyılmazel, önceki akşam Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde düzenlenen düğün töreniyle nikâh masasına oturdu. Göltürkbükü Beldesi’ndeki bir villada yapılan düğünde çiftin şahitliğini Hıncal Uluç ve Necati Akpınar yaptı. Kıvanç Tatlıtuğ, Murat Boz, Biricik Suden, Yalın gibi ünlü isimlerin de katıldığı düğün töreninde gelin ve damat gece boyunca sarmaş dolaştı.

Ne dingil yaşam!      

Şahan Gökbakar, bir dönem aşk yaşadığı Ayşe Özyılmazel’in Ali Taran’la evleneceği haberlerinin ardından Twitter’a ilginç bir mesaj yazdı: “40’ından sonra azanı teneşir paklar lafını 60’ından sonra olarak değiştirmeli. Son Mohikan ve Mrs. Electra Complex! Bu ne saçma hayat, ne dingil yaşam!” Ünlü komedyen, daha sonra Özyılmazel’i hedef almadığını açıkladı: “Mesajlarımın hiç kimseyle alakası yoktur. Kimin kiminle evlendiği, çıktığı, seviştiği umurumda değildir. Birine laf etmek istesem, adını yazacak kadar yürekliyim.”

Eleştiri yağmuru    

Kanser tedavisi gören 21 yıllık eşi Selma Taran’dan boşanır boşanmaz Ayşe Özyılmazel’le nikâh masasına oturması, Ali Taran’ın eleştiri yağmuruna tutulmasına neden oldu. Yeşim Salkım, Twitter’daki sayfasına “Hep zor zamanda terk edermiş insanlar birbirlerini. Keşke tersi olsaydı”, Helin Avşar “Ben de Berlusconi ile evleniyorum, bu gündemi acil değiştirmeliyim”, Fulden Uras da “Tek düşündüğüm Selma Taran’ın hasta haliyle acıya nasıl dayanacağı” diye yazdı.

       

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.