Seyhan Soylu, Gülşen ve Ozan Çolakoğlu’na adeta ayar çekti…

Seyhan Soylu, Gülşen ve Ozan Çolakoğlu’na adeta ayar çekti…
Gülşen sosyal medya hesabından Seyhan Soylu’nun iddialarına cevap verince, Seyhan Soylu bundan geri kalmayarak anında Gülşen ve Ozan Çolakoğlu’na adeta ayar çekti…

Gülşen’in Dekolte pozlarını en çok eleştiren kişilerden biri ALSANA HABER programının moderator Seyhan Soylu; "Gülşen’in bu kadar cüretkâr olmasının sebebi boşanmaları." İddiası bir süredir magazin dünyasını meşgul ediyor.

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu bundan rahatsız olmuş olacak ki uzun süredir birlikte dışarda görünmeyen çift boşanmıyoruz dercesine alışverişte magazin basını da yakalanmışlardı.

Bugün Gülşen sosyal medyasından Seyhan Soylu’nun boşanıyorlar iddialarına gönderme yapınca Seyhan Soylu’da kendi sosyal medyasından anında cevap verdi.

Seyhan Soylu cevabında; ‘Gülşen’e de Ozan Çolakoğlu’na haddime değil size ahlak dersi vermek ama, benim boşanıyorlar iddialarım senin son sahne görüntünün yanında masum kalır’ diye seslenerek fişeği çekti.

Seyhan Soylu soyal medya hesabından de öyle bir örnekleme yaptı ki; sosyal medya da takipçileri ‘Helal olsun SİSİ, süper ayar verdin, bu nasıl güzel örnek’ diyerek destek verdiler.

Seyhan Soylu verdiği örnekte çıplaklığı ile ünlü olan ‘Kardeşler Cicişler’ olarak bilinen ikili ile Gülşen’in fotoğrafını yan yana koyarak şöyle yazdı:

‘Senin bu kızlar ile aranda ne fark var? Hem bunlar mayo giymiş sen, don. Bunlar bekar sen çocuk sahibi evli birisisin. Sakın bu sözlerinden ötürü bana gönül koyma ben gerçekleri söylüyorum Gülşen'ciğim…’

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.