Sosyetik savaş!

Sosyetik savaş!
İKİ sosyetik güzel Kim Kardashian ve Paris Hilton arasındaki savaş bitmiyor

Dört yıl öncesine kadar yakın arkadaş olan iki yıldız, son birkaç yıldır konuşmuyor. Geçtiğimiz hafta günlük yaşantısının konu edildiği reality şov programına başlayan 30 yaşındaki Hilton'u 31 yaşındaki Kardashian programıyla yine geçti.


HILTON’UN ‘The World According to Paris’ adlı programı bir hafta içinde 409 bin kişi tarafından izlendi. Kardashian’ın dört yıldır yayınlanan programı ilk bir ayda 1.3 milyon kişi tarafından izlenmişti. Düşük reytingleri yüzünden programının yayından kaldırılması söz konusu olan Hilton, bu duruma sinirlendi.

"O benim taklidim"
Hilton Otelleri’nin varisi Paris Hilton Meksika’da kendi imzasını taşıyan ayakkabı ve çanta koleksiyonunu tanıttı.

Tanıtıma Hilton’un Kim Kardashian için söylediği sözler damga vurdu. Seksi yıldız Kardashian’ın daha ünlü olduğu iddialarına “Orijinal olan benim. O taklidim” sözleriyle yanıt verdi.

Sosyetik güzel Paris Hilton, bir zamanlar çantasını taşıyan, gece kendisiyle dışarı çıkmak için yalvaran Kim Kardashian'ın her geçen gün artan şöhretinden büyük rahatsızlık duyuyor.

Birbirlerinin bulunduğu yerlere gitmemeye çalışan ikilinin yolu geçtiğimiz hafta Las Vegas'taki Lavo isimli gece kulübünde kesişti. Paris Hilton geceye Marilyn Monroe'yu andıran bir giysiyle katılsa da ne içeridekilerin ne de gazetecilerin ilgisini çekmeyi başarabildi. Kardashian ise, kulübe adım atmaz ilgi odağı oldu. İkili aynı masaya otursa da gece boyunca hiç konuşmadı.

Kim Kardashian, estetik ameliyatlarla seksi bir imaja bürünmeden önce Hilton'un her giydiğini birebir taklit ediyordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.