Survivor'da beklenmeyen isim adadan elendi

Survivor'da beklenmeyen isim adadan elendi
Survivor All Star'da birleşme partisi sonrası elenen ilk yarışmacı belli oldu. Survivor'ın 30 Mart Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde eleme heyecanı yaşandı.

Survivor All Star 2022 bu akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen yarışma Survivor'da bir eleme heyecanı daha yaşandı. Survivor'da konsey toplandı ve gecenin sonunda bir kişi daha adaya veda etti.


Survivor 2022 son bölümde ünlüler ve gönüllüler takımları zorlu parkurlarda haftanın son dokunulmazlık oyununu kazanmak için yüksek rekabet içerisinde kozlarını paylaştı.


Ünlüler ve gönüllüler takımları denizde, plajda kurulan ve güç gerektiren parkurlarda terinin son damlasına kadar mücadele vererek dokunulmazlık sembolünü alan takım olmak için çaba gösterdi.


Survivor'da haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu oynandı. Ünlüler takımı, oynanan dokunulmazlık oyunlarının hepsini kazanarak konseyde isim yazmaktan kurtuldu.


Gönüllüler ise aralarından aday seçmek zorunda kaldı.


Dün akşam yayınlanan bölümde dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı ada konseyinde kendi aralarında oylama yapmıştı.


Yapılan oylamanın sonucunda en çok oyu alarak eleme potasına giren isim Gökhan oldu. Yarışma kuralları gereği performans birincisi olan Berkan da dördüncü eleme adayı olarak Yasin’in ismini vermişti.


Acun Ilıcalı yeni sürprizi duyurdu. Yokluk Adası şimdiden merak uyandırdı. Acun Ilıcalı, '' Performans dayanıklılık bölümünde yeni uygulamamızı açıklıyorum. Bu haftadan itibaren dokunulmazlık sayısı dört olacak. Önemli olan konu şu bu haftadan itibaren aday olan isimler, yine bir yolculuk yapacak. Gideceğiniz yerin adı Yokluk Adası.'' cümleleriyle duyurdu.


Acun Ilıcalı, ''24 saat kalacaksınız. Tek başınıza olacaksınız. Teknik ekipten hiç kimse olmayacak. Eviniz olmayacak.


Bir avuç pirinciniz olacak. Sınırsız su olacak. Tek battaniye ve tahta parçası verilecek. Güvenlik kameraları olacak. Onun dışında hiçbir şey olmayacak. Güvenlik kamerasına belli bir işaretle konuşmalar yapılacak.


Sağlık sorunu olmadığı sürece hiçbir şekilde bir insan görmeyeceksiniz. Gece de yalnız başınıza evsiz bir ortamda. Üstü açık ama oradaki ağaçlardan yararlanabilirsiniz. O şartlarda yaşayacaksınız.'' cümlelerini kullandı.


Öte yandan Yasin, Gökhan, Evrim ve Hikmet bu haftanın eleme adayları oldu.


Acun Ilıcalı, SMS sıralaması sonuçlarına göre Survivor'a veda eden ismi açıkladı.


SMS sıralaması sonuçlarına göre Survivor'a veda eden isim Yasin oldu.

Acun Ilıcalı’nın Yasin’i söylemesinin ardından gönüllüler takımı yarışmacıları şok oldu.


Seda “Asla gitmez dediğimiz Yasin” dedi.


Nisa gözyaşlarını tutamadı...


Yasin’in adının söylenmesinin ardından Hikmet’in gülmesi dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.