Türkiye'nin en güzeli Dilara Korkmaz oldu

Türkiye'nin en güzeli Dilara Korkmaz oldu
Miss Turkey 2021 yarışması dün akşam gerçekleşti. Jüri koltuğunda Çağla Şıkel, Arzum Onan, Azra Akın, Can Sandıkçıoğlu ve Yıldırım Mayruk gibi isimlerin yer aldığı organizasyonda birincilik tacı Dilara Korkmaz'ın oldu

Miss Turkey 2021 yarışmasında 20 finalist birincilik için podyuma çıktı. Sunuculuğunu Eser-Berfu Yenenler çiftinin yaptığı yarışmada, Dilara Korkmaz, Türkiye'nin en güzel kızı seçildi. Korkmaz, tacını geçtiğimiz yılın birincisi Simay Rasimoğlu'ndan aldı. Dilara Korkmaz, ülkemizi Miss World'de temsil edecek.

Yarışma sonrasında Dilara Korkmaz, yaptığı açıklamada, "Beni ben yapan her şeyimle bu yola çıktım, ne fazlası ne eksiği. Bu yüzden her şeyden önce, beni destekleyen, hep yanımda hissettiren sizlere çok teşekkür ederim. İçimdeki heyecanı, mutluluk şokunu, ülkemi temsil etme gururunu hangi birini saymalıyım bilmiyorum. İyi ki varsınız!" ifadelerini kullandı.


23 yaşında ve 1,77 boyunda olan Korkmaz, Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Finans bölümünde yüksek lisans yapıyor. Dilara Korkmaz ayrıca, 2010 yılında aynı yarışmada 4. olan Dilay Korkmaz’ın da kardeşi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.