Türkiye'ye gelmek için gün sayıyor

Türkiye'ye gelmek için gün sayıyor
'Bir hafta Kemer'de kamp yapmak, bana ödül gibi gelecek'

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde düzenlenecek Miss Kemer International Güzellik Yarışması'nda Ukrayna'yı temsil edecek 18 yaşındaki Arina Chulitian, Türkiye'ye gelmek için gün sayıyor.

Eğlence merkezi Club Kemer Aura tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen Miss Kemer International Güzellik Yarışması'nın hazırlıkları sürüyor. 26 ülkeden gelecek finalistler, 15 Haziran Çarşamba günü Rixos Sungate Otel'de kampa girecek. Bir hafta süresince form tutup final gecesine hazırlanacak güzeller, 22 Haziran'da da büyük jüri önüne çıkacak.

Ülkelerindeki yerel güzellik yarışmalarında birinci seçilen ve Miss Kemer International Güzellik Yarışması'nda podyuma çıkacak kızlar da belli olmaya başladı. Yarışmada Ukrayna'yı Arina Chulitian temsil edecek. Petersburg'da yaşayan sarışın güzel, yarışma organizatörü Adnan Şeker'e gönderdiği mailde, Türkiye'ye gelmek için sabırsızlandığını söyledi. En çok Türkiye'yi ve Antalya'ya göreceği için sevindiğini belirten Chulitian, "Derece almak o kadar önemli değil. Bir hafta Kemer'de kamp yapmak, bana ödül gibi gelecek" dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.