Ünlü şarkıcı Demet Akalın isyan etti

Ünlü şarkıcı Demet Akalın isyan etti
Ünlü şarkıcı Demet Akalın, internet üzerinden yapılan sahtekarlığa karşı herkesi bir kez daha uyardı. Özellikle de anne babaları uyardı. Yaşadıkları karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Ünlü Sanatçı Demet Akalın, yaşadığı sahtekarlığı sosyal medya hesabın üzerinden duyurdu.

BU NASIL BİR SAHTEKARLIK

Sosyal medyadan paylaşımda bulunan Demet Akalın, "Hira bugün TikTok'a giriyor. Kredi kartımdan 7 bin TL çekiliyor. Bu nasıl bir sahtekarlık arkadaşım ya!" Yaşanan sahtekarlık dolayısıyla isyan edip, tüm anne babaları da bir kez daha uyardı.

Demet Akalın aileleri işte böyle uyardı “Bütün anne ve babalar beni iyi dinlesin. Hira, bugün canlı dersin molasında, biz de canlı yayındayken, TikTok’ta bize gelen kızlardan birinin canlı yayınına giriyor. Kız, ‘Bana çiçek gönder, bana böcek gönder, teşekkür ederim Hira’ ve kredi kartımdan 7 bin TL çekiliyor.

Şimdi konuştum TikToker ile, bunun muhatabının Apple diyor. Oraya başvuruyoruz, oradan da dönüş yok. Bu nasıl bir sahtekarlık? Bu nasıl bir soygunculuk arkadaşlar? Hayatımda böyle bir şey görmedim.

TikToker gel sen kredi kartı başka bir telefona tanımlı ve sen çocuğun tabletinden 7 Bin TL, arkadaşlar bakın, anneler babalar uyarıyorum, 950 TL, 950 TL, devamlı para çekiliyor.

Bir çok arkadaşım parasını geri almış. Umarım biz de alırız. Hak etmediğiniz bir para. Çocukları böyle şeyler için kullanmayın. Çok ayıp. Bir TikToker ile konuştum, çocuklar hep buna maruz kalıyor. Nasıl maruz kalır ya? Böyle bir şey olabilir mi?"

Kaynak: Gerçek Gündem

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.