Yıldızların adresi Jolly Joker

Yıldızların adresi Jolly Joker
Türkiye'nin en büyük ve yaygın konser mekanlarından birisi olan Jolly Joker, geçtiğimiz aylarda açılışı gerçekleşen İstanbul Büyükçekmece'deki Kıyı İstanbul Marina'da hizmete girmesi ile ile yıldızları müzikseverlerin ayağına getirmeye başl

Yıldızların adresi Jolly Joker




 

Yüksek kalite standartlarında tasarlanan ortamı ve imkanlarıyla, güncel müzik ve eğlenceyi erişilebilir kılmayı başaran Jolly Joker performans mekânı zinciri kurulduğu 2008 yılından bu güne her geçen gün kalitesini artırarak yoluna devam etmekte.  Jolly Joker Kıyı İstanbul  dışında işletmenin Adana, Alaçatı, Ankara, Antalya, Bursa, Gaziantep, İstanbul, Kayseri ve Mersin'de olmak üzere toplam 13 şubesi bulunmaktadır.

Kaliteli müzik keyifli ortam
Jolly Joker Kıyı İstanbul İşletme Sahibi Ercan Çiftçi, İstanbul merkezine uzak olmasına rağmen Büyükçekmece'de de Jolly Joker'e müzikseverlerin ve kaliteli müzik eşliğinde eğlence severlerin yüksek beğenisini ve taktirlerini kazandıklarını kaydetti. Türkiye’nin farklı tarzlarda sevilen isimlerini müzikseverlerle buluşturduklarını kaydeden Ercan Çiftçi, “Joly Joker Kıyı İstanbul açıldığı andan itibaren müzikseverlerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Bir çok sanatçımızda bilet bulmakta zorlanan müzikseverler, Gülşen, Hakan Altun, Yıldız Tilbe, Berkay ve çok daha fazla sevilen sanatçının biletlerini kısa sürede tüketti” dedi.

Festival sanatçılarını belirledik
Bu yıl 23'sü düzenlenen Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali'ne de bu yönde katkı sunduklarını ve festivalde sahne alacak sanatçıları Büyükçekmece Belediyesi işbirliği ile halkın huzuruna çıkardıklarını kaydeden Çiftçi; “Festivalde bu yıl sahne alacak, Haluk Levent, Melek Mosso, Buray, Koray Avcı, Yeni Türkü'nün adı açıklandığından itibaren Büyükçekmecelilerin yoğun beğenisi ile karşılandıklarını gözlemledik. Bu da bize mutluluk verdi” diye konuştu.

Yaz kış hizmette
Misafirlere keyifli ve özel anlar yaşattıklarını kaydeden Ercan Çiftçi, “Büyükçekmece Joly Joker'in hem yaz hem kış aylarında hizmet veren mekanlarındandır. Yıllardır sektörün öncülerinden biri olarak misafirlerimizle güven ve sadakat çerçevesinde bağ kurmak bizim için oldukça mutluluk vericidir. Müzikseverler günlük ve haftasonu planlarına mutlaka Jolly Joker’i dahil etmekteler. Bunun nedeni sahnemizde yer verdiğimiz sanatçılarımızın Jolly Joker markasıyla bütünleşmesi ve misafirlerimizin kaliteli müzik deneyimi yaşayacaklarının, hayal kırıklığına uğramayacaklarının bilincinde olmalarıdır” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.