Yılın düğünü havuzda bitti

Yılın düğünü havuzda bitti
Ali Taran ile Ayşe Özyılmazer'in yıldırım aşkında imzalar atıldı. Çiftin Bodrum'taki nikah törenine renkli görüntüler damga vurdu.

ÜNLÜ ÇİFTİ NİKAH TELAŞI SARDI

Çiftin nikâhı, Samiramis Pekkan’ın Bodrum Göltürkbükü’ndeki evinde kıyıldı. Basın mensuplarının sabah erken saatlerden itibaren kamp kurduğu eve, konuklar akşam saatlerinde gelmeye başladı.

Düğün hazırlıkları için seferber olan çiftin dostları, gün boyu eksiklikleri giderip akşam da nikâha katıldılar. Semiramis Pekkan, Kıvanç Tatlıtuğ, Murat Boz ve sevgilisi Yeliz Sakuçoğlu, Aslı Ekşioğlu, Yalın, Canan Yaka, Ergül-Ergil Tanca ve İzzet Çapa gibi ünlü isimlerin katıldığı yaklaşık 50 kişilik davetli grubunu, Ayşe Özyılmazel’in babası Neco karşıladı.

Bodrum Belediyesi nikâh memuru Ümmühan Yurt’un kıydığı nikâhın şahitliklerini Hıncal Uluç ve Necati Akpınar yaptı. Uluç nikah sonrası, “Neco kızlarını bana güvenerek yaptı. Üçüncüsüne karışmam artık. Çok mutluyum, birbirlerine çok yakıştılar” dedi.

Neco ise gazetecilerin “Kızınızın Ali Bey’le evlenmesine ne diyorsunuz?” sorusuna “Daha gemi gelmedi, karşılayamadım” diye yanıt verdi. Nikâhta Ali Taran, Özyılmazel için üzerinde “Kalp” fotoğrafı bulunan bayrak getirtti. İmzaların atılmasının ardından nikâh töreni konfetilerin fırlatılmasıyla sona erdi.

Ali Taran nikâhta beyaz tişört, beyaz pantolon ve siyah ceket, Özyılmazel gelinlik giydi. Çift, nikâhtan 15 dakika sonra gazetecilere görüntü vermek için villanın kapısına geldi. Ali Taran, “Sizi çok yorduk galiba, kusura bakmayın” dedi. Çift birbirlerini öpüp sarılarak poz verdi.

Semiramis Pekkan, Kıvanç Tatlıtuğ, Murat Boz ve İzzet Çapa gibi ünlülerin katıldığı havuz başındaki partide dostları çifti coşkuyla kutladı.    

HAZIRLIKLAR İMECE USULÜ YAPILDI

Taran ile Ayşe Özyılmazel’in Bodrum’daki düğünü dostlarının çabalarıyla imece usulü yapıldı. Gün boyu eksikler tamamlandı. Akşam da nikah kıyıldı. Gelinin babası Neco, boşandığı iki kızının annesi Oya Germen ile ilk kez düğün fotoğrafında bir araya geldi.    

ÖNCE GELİN SONRA DAVETLİLER HAVUZA ATLADI

Düğünün son dakikalarında önce gelin Ayşe Özyılmazel gelinliğiyle havuza atladı. Onu gören arkadaşları da kendilerini havuza bıraktı. En son da damat Ali Taran havuza atladı. Yılın düğünü bu görüntülerle son buldu.

Yeni evli çift bu sabah lüks bir yatla Datça, Knidos, Sİmi, Kilimli ve Leros adalarını kapsayan bir balayı gezisine çıkacak.

"AYŞE'M NE ZAMAN GELECEK"

İşte yılın düğününden ilginç notlar:

* Gelin Ayşe Özyılmazel nikahın kıyılacağı havuz başına babası Neco'nun kolunda geldi.

* Havuz başında müstakbel eşini bekleyen Ali Taran'ın heyecanlandığı ve "Ayşe'm ne zaman inecek" diye sorduğu görüldü.

* Gelin'in babası Neco'nun yeni eşi törene katılmadı.

* Yıldırım aşkın ortaya çıkmasından sonra Özyılmazel ile ilk röportajı yapan İzzet Çapa,  Ayşe Özyılmazel'e beşi bir yerde taktı.

* Gecenin müzikleri Dj Can Hatipoğlu’na ait

* Düğündeki bekar kızlardan bazıları gelinin ayakkabısının altına Oya Germen’in adını yazdı

* Ajda Pekkan albüm kayıtlarında çıkan bir sorundan dolayı son anda havaalanından döndü.

* Oya Germen mücevher koleksiyonunun en değerli parçası olan, en sevdiği yüzüğü kızına hediye etti. Yüzüğün

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.