Akgün: Yol arkadaşımı kaybettim

Akgün: Yol arkadaşımı kaybettim
Tayfun Talipoğlu’nun ani ölümünün kendisini sarstığını belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Çok değerli kardeşimi, yol arkadaşımı erken yaşta kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim” ifadesini kullandı.

Gazeteci, yazar ve televizyon yapımcısı Tayfun Talipoğlu (55) İzmir’de geçirdiği kalp krizi sonrasında yaşama veda etmesinin ardından bir mesaj yayınlayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Talipoğlu’nun 2016 yılı Kasım’ında Büyükçekmece’ye gelerek 3 gün süren çekimler sonrasında Bam Teli Programı’nda Büyükçekmece’yi tanıttığını, Ocak ayının son günlerinde de, Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’ndeki “Yol Hikayeleri” ni anlattığı programda yüzlerce Büyükçekmeceli ile bir araya geldiğini hatırlatarak, mesajında şu ifadeleri kullandı:

 

“Anadolu’nun sesiydi”

 

Türkiye’de her kesim tarafından sevilen, herkesin kendisine yakın hissettiği çok başarılı bir gazeteci ve televizyon programı yapımcısıydı. Bunlarda da ötesi Anadolu’nun sesi, memleket sevdalısı bir vatanseverdi. Eğitim kampanyalarına ciddi anlamda destek veren bir eğitim gönüllüsüydü. Kardeşim, dostum Tayfun Talipoğlu’nun vefatı çok erken ve çok büyük bir kayıptır. Ülkesi için yapabileceği daha çok şeyler vardı.  Çok değerli kardeşim ve yol arkadaşımı erken yaşta kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ülkemizin başısağolsun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.