Akşam Gazetesi'nde flaş istifa

Akşam Gazetesi'nde flaş istifa
Akşam Gazetesi'nde TMSF'nin gelmesiyle ilk büyük değişiklik yapıldı. Genel Yayın Yönetmeni İsmail Küçükkaya gazete ile yollarını ayırdı.



Akşam'ın yeni genel yayın yönetmeni  Mehmet Ocaktan oldu. Ak Partili eski vekil Ocaktan, Star Gazetesi Genel Yayın Koordinatörlüğünü yapıyordu.

Çukurova Medya Şirketleri Grup Başkanı Cengiz Özdemir, Cuma günü İsmail Küçükkaya ile bir konuşma yaptı. "TMSF'ye danışman ol. Skytürk360'ta program yap; Akşam'da yazmaya devam et. Serdar Çaloğlu modelini uygulayalım (Show TV). Satış süresince bize danışmanlık yap" dedi. Teklifini sundu.

Küçükkaya, bu telifi kabul etmedi. Özdemir, Pazartesi'ye kadar süre tanıdı. Ve bu sabah İsmail Küçükkaya, net kararını bir kez daha açıkladı. Ve Akşam'la yollarını ayırdı. (Medyatava)

MEHMET OCAKTAN KİMDİR?

Mehmet Ocaktan, 1955 yılında Balıkesir'in Dursunbey ilçesi, Karyağmaz Köyü'nde doğdu. İlk öğrenimini Karyağmaz köyünde, ortaokulu Bursa Yıldırım Bayazıt ortaokulunu bitiren Ocaktan, lise öğrenimini Bursa Erkek Lisesi'nde tamamladı. 1984 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nden mezun oldu. İlk ciddi şiir çalışmalarına üniversite yıllarında başlayan Mehmet Ocaktan, Mavera, Yönelişler, Üç Çiçek, Şiir Atı, Gergedan, Bürde, Kaşgar, İpek Dili, Sombahar, Gösteri ve Dergâh dergilerinde şiirler yayımladı. Dergibi adlı internet sitesinde röportajları yayınlandı. Zaman zaman edebiyat dergilerinde şiir üzerine yazılar da yayımlayan Ocaktan'ın 'Rüzgarla yaslı' (1984), 'Kırık bir rüya denizi' (1990) ve 'Aşk meleği' (1996) adında üç şiir kitabı bulunuyor. Ocaktan, Yeni Şafak gazetesinde, Yayın Yönetmenliği, Ankara Temsilciliği ve köşe yazarlığı yaptı. 22 Temmuz 2007 genel seçimlerinde 23. Dönem Bursa milletvekili seçildikten sonra, gazetecilik hayatını noktaladı.2011 yılında gazeetciliğe geri döndü. Şu anda Star gazetesinin yayın koordinatörlüğünü yapmaktadır. Ayrıca aynı gazetede yazıları yayınlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.