Arif Gündoğdu son yolculuğuna uğurlandı

Arif Gündoğdu son yolculuğuna uğurlandı
Uzun süredir mücadele ettiği kansere yenik düşen Arif Gündoğdu son yolculuğuna uğurlandı. Gündoğdu'nun cenazesine meslektaşları ve yakınları katıldı.

Gazeteci Arif Gündoğdu uzun zamandan beri mücadele ettiği kansere yeni düştü. Göztepe Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi'nde tedavi gören Gündoğdu'nun geçen ay yapılan bir operasyonla sağ bacağı kesilmişti.

Dün gece saat 03:30 sıralarında hayatını kaybeden Arif Gündoğdu için Beykoz Orta Çeşme Camii'nde tören düzenlendi.

Törene Gündoğdu'nun yakınları ve meslektaşları katıldı. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Gündoğdu'nun naaşı Anadolu Kavağı Mezarlığı'na defnedildi. 

Namuslu bir gazeteciydi

Arif Gündoğdu'nun cenazesine katılan İstanbul Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Mert, “Eğilmeyen, bükülmeyen, satılmayan bir namuslu, dürüst gerçek bir gazeteciyi daha sonsuzluğa uğurladık. Emektar, cefakâr, mağrur, basın dünyasının yüz aklarından Arif Gündoğdu kardeşimiz yakalandığı kanser illetine yenik düştü.

Allah rahmet eylesin” açıklamasını yaptı. Cenazeye katılımın düşük olmasını da eleştiren Mert, “Burada yalaka, rantçı bir gazeteci uğurlanıyor olsaydı muhtemelen binlerce kişi katılacaktı. Maalesef dürüst bir gazeteciyi bir avuç insan uğurluyor” siteminde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.