Emektar gazetecinin isyanı!

Emektar gazetecinin isyanı!
Gazeteci Özcan Büyükoğlu, T.Medya’ya karşı mahkeme kararıyla kazandığı 10 bin TL’yi tahsil edemiyor.

Türkiye’nin sayılı zenginlerinden Mehmet Emin Karamehmet’in sahibi olduğu T.Medya’ya, Akşam Gazetesinde çalıştığı döneme ait alacaklarını tahsil etmek için açtığı davayı kazanan Gazeteci Özcan Büyükoğlu mahkemenin belirlediği gecikme faizi hariç 9.115 TL’yi tahsil edemiyor. Bakırköy 14.iş mahkemesinde görülen davada T.Medya’nın uzman avukatlarına karşı tek başına verdiği mücadeleyi kazanmasına rağmen parasını alamayan Büyükoğlu, Karamehmet’in korunduğunu iddia ediyor.

Tüm mücadelesine rağmen hakkı olan parayı alamadığını belirten Büyükoğlu, yaşanan süreci şu şekilde değerlendirdi; Bakırköy 14 İş mahkemesinde dava sonuçlandı. T.Medya A.Ş nin (İŞ DÜNYASININ)  uzman ve profesyonel avukatlarına karşın, tek başıma mücadele ettim ve kazandım. Tehiri icra kararı alacağız dediler. İcra tebligatına itiraz ettiler. Çorlu 1nci İcradan (2012/6623 E) mühlet istediler. İstekleri (90 gün)yerine getirildi. Herhalde  Yargıtay olumsuz karar bildirdi ki  TEHİRİ İCRA kararını ibraz edemedikleri gibi teminat  da yatırılmadı.

İcra Müdürlüğünün  tebligatına  verdikleri   cevapta MAL BEYANINDA BULUNMAMIŞLARDI. İcra ve İflas K.337 ve 343 mad. Borçlunun en az 7 gün hapis cezası  verilmesi gerekiyordu. Olmadı. Burası Türkiye idi.

ÇORLU  İcra Müdürlüğü talebim  üzerine, resmi  İnternet  üzerinde  araştırma yaptı. Akşam ve Güneş gazetelerinin de içinde bulunduğu  T.Medya  Yatırım ve Ticaret A.Ş.nin  üzerinde HİÇBİR  ARAÇ-GEREÇ ve TAŞINMAZ MAL GÖRÜNMÜYORDU. Durum kağıda dökülerek belgelendi. TMEDYA’nın  elle tutulur, gözle görünür hiçbir şeyi yok. Tek başıma  HAKKIMI  ARIYORUM. Sayın Mehmet Emin Karamehmet’e bağlı iş yerlerin de, şu an dahi, aynen benim gibi, asgari ücretten az  para alıp pek çok insan çalışmakta.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.