En iyilere ödül

En iyilere ödül
MOOD Dergisi tarafından bu yıl 8'incisi düzenlenen törenle "8. Mood Ödülleri" sahiplerini buldu. Sanat, spor ve medya dünyasından önemli isimlerin katıldığı törende 'Yılın En iyi Haber Ajansı' ödülüne, Demirören Haber Ajansı layık

Sosyal mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen ödül törenine sanat, spor ve medya camiasından önemli isimler katılırken, birçok farklı kategoride ödül dağıtıldı.

Jüri tarafından ödüle layık görülen kişi ve kurumlara ödülleri verildi. Törende, Demirören Haber Ajansı, 'Yılın En İyi Haber Ajansı' ödülüne layık görülürken, ödülü DHA adına Demirören Haber Ajansı Haber Müdürü Sibel Bitecik aldı. Milliyet Gazetesi ' Yılın En İyi Gazetesi' ödülüne layık görülürken ödülü Milliyet Gazetesi adına Demirören Medya Gazeteler iletişim ve Etkinlik Direktörü Merve Akbaş Özkaynak aldı.

Kanal D Magazin en iyi magazin programı, Hürriyet Gazetesinden Hakan Gence yılın en iyi röportajcısı ödülünü aldı. Birçok farklı kategoriden ödül sahibi ve davetlinin katılımı eşliğinde bu yıl 8'incisi düzenlenen Mood Ödülleri Töreni, ödüllerin sahiplerine teslim edilmesinin ardından son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.