Ertem Şener duyurdu: Halit Kıvanç hastanede

Ertem Şener duyurdu: Halit Kıvanç hastanede
Ertem Şener, duayen gazeteci ve maç spikeri Halit Kıvanç'ın hastanede tedavi gördüğünü açıkladı.

tv100'de yayınlanan Var Odası programının moderatörü Ertem Şener, sosyal medya hesabından duayen gazeteci ve maç spikeri Halit Kıvanç'ın hastanede tedavi gördüğünü açıkladı. 

Şener, Instagram'dan paylaştığı gönderide şu mesajı yayınladı:

"Halit Kıvanç ustamızı aradım dün akşam. Kendisini programımıza davet edecektim. Çok değerli ve kıymetli eşi, hanımefendi telefonu açtı. Sesini duymak istedim Halit abimizin, ustamızın. “Mümkün değil şu an” dedi ve ekledi; “Artık kimseyi tanımıyor, konuşamıyor ve çok hasta” Türkiye’ye maç anlatmayı, futbolu, sporu, konuşmayı öğreten büyük ustamız için lütfen dua edelim. 

Sesi ile büyüdük. Sesi ile bu işi sevdik. Bana hep sorarlar; Anlatıp da unutamadığın maç hangisi? Cevap çok net. Tabi ki, Halit Kıvanç ustam ve İlker Yasin ile, büyüklerimle beraber anlattığım, Fenerbahçe - Sevilla şampiyonlar maçı.

Ne Ronaldinho’nun çalımları, ne Messi’nin büyük futbolu, ne Ronaldo’nun büyülü futbolu, ne diğerleri… Sadece Halit Kıvanç ile beraber anlattığım Fenerbahçe - Sevilla maçı. Dua ediyoruz Halit Kıvanç ustamıza, büyüğümüze, Türkiye’nin sesine. Allah şifalar versin. Seni, sizi çok ama çok seviyorum HALİT KIVANÇ hocam."

Dünya çapında bir üne sahip olan Halit Kıvanç, futbolcu Pele ile röportaj yapan ilk gazeteci olarak biliniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.